Smarter_way_USA

Maine vor raporta rezultatele financiare Alibaba, vmware şi Autodesk. Let’s make some money !

22/08/2018 | #earningsreport, #TradingDay | 1,731 views

Astazi este ultima zi in care puteti cumpara actiuni la Alibaba entru a profita de rezultatele financiare ce se vor anunta maine inainte de deschiderea sedintei de tranzactionare !

Rezultatele vor fi cu siguranta spectaculoase si peste asteptarile analistilor, deci cu siguranta, dupa parerea mea, actiunile vor creste, insa singura chestie ce poate trage cresterea in jos este trade-war-ul dintre SUA si China, dar nu cred ca sunt mari motive de ingrijorare avand in vedere cresterea Alibaba ca si Holding de companii. Pe toate sectoarele are cresteri, pe CLOUD anul asta va ajunge pe locul 3 in lume ceea ce e mindblowing!

Asadar, faceti-va cont de tranzactionre https://bit.ly/2TKvVa0 daca inca nu aveti si sariti pe ea!

De asemenea va recomand sa va uitati si peste Autodesk si mai ales peste VMWARE care recent a fost achiztionat de catre DELL. Ambele sunt business-uri extrem de solide cu cresteri ale preturilor actiunii constant si fara hipe-uri artificiale din partea investitorilor ce vor sa se bage in tot ce e trending sa cumpere si ei actiuni. Merita cu siguranta o investitie. Ambele raporteaza tot maine rezultatele financiare.

Asadar, REPET, daca inca nu aveti cont de tranzactionare pe bursele internationale, va recomand platforma https://bit.ly/2TKvVa0 unde puteti incepe sa va diversificati portofoliul.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile