Smarter_way_USA

Stați liniștiti, diseară nu merge nici dracu la prosteste! Iată principalele motive:

10/08/2018 | Diverse | 4,549 views

Azi, de curiozitate, am intrebat toate cunostiintele mele ce mi-au venit in minte daca ies diseara in strada la cel mai mare eveniment organizat de #rezist (cuvant cu care sunt toti in gura de dimineata pana seara). E evenimentul mult asteptat de catre cei ce s-au plans ca la mitingul PSD, jegurile de la guvernare i-au platit pe batrani si pe prostii satului sa vina la Bucuresti.

Ei bine, acum pe 10 august a venit momentul cand #rezistentii neplatiti si din dragoste pentru tara (fi-mi-ar scarba de ipocrizia lor), au ocazia sa arate ca ei, impreuna cu #rezistentii din diaspora sunt mai multi. Da, vin romani din diasporade la 1-2-3000 de kilometrii ca sa prostesteze si sa-si salveze tara. Sa incerce macar!

Ei bine, haideti sa vedem ce mi-au raspuns cetatenii tineri frumosi si liberi pe care imi puneam baza sa ii vad diseara la prosteste!

Raspunsurile au fost ceva de genu:

  • iesim degeaba asadar stau acasa (roman)
  • lasa-ma cu protestele, tu crezi ca n-am altceva mai bun de facut ? (alt roman)
  • hai sa merem la Ramada la o baie mai bine (asta e pe baza de lejereanu, avea chef de poze pe instagram)
  • nu pot, am rezervare la tenis (asta cred ca joaca cu Federer probabil si na … o sansa ai in viata, nu poti renunta)
  • am fost la vot, e suficient (tot ala cu tenisu)
  • daca pica guvernul, oricum nu ai pe cineva mai breaz sa pui in loc (e fotograf, il inteleg, nu prea ai ce poze sa faci la proteste, sunt banale)
  • prefer sa stau sa citesc (cretinismul asta oligofrenis si autist l-am auzit cel mai des)
  • n-am chef azi, las ca iesim la urmatorul (asta habar nu avea de ce se protesteaza, el daca e sa mearga la protest, iese asa, sa treaca ziua)

Acum e clar pentru toata lumea ca PSD-ul va ramane la guvernare, Dragnea va deveni priministru iar forma de viata sinistra Gabriela Firea presedintele cotetului de ipocriti si ignoranti numit Romania.

Tot am intrebat oameni pana cand iubita mea m-a intrebat asa din senin ca la cat sunt protestele azi, ca ar fi frumos sa iesim daca tot e organizat si vin si romani din diaspora! WWWOOOOWWW. Exista si materie cenusie in tara asta, asadar eu nu am nici o scuza sa nu particip.

PS: DA! vreau sa castige PSD-ul !!! Ii vreau la putere si ii rog sa faca sa se aleaga praful de tara asta. Tara asta merita asta din plin si are nevoie de o tavaleala serioasa in chinuri pentru a se trezi si pentru a se da un RESET dupa care incet incet sa invatam cu totii sa fim responsabili sa consitentizam ca daca stam ca branza care are ca singura treaba sa stea si sa puta, sigur nu rezolvam nimic si sa incepem sa gandim cand ne alegem conducatorii si sa fim in permanenta atenti la ei, NU la CUM ni se vorveste ci la CE ANUME ni se vorbeste.

PS2: iestiti dracu sa va scarpine in strada sa-i dam jos pe astia !!! Putorilor care sunteti putori !

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile