Smarter_way_USA

#tradingday – Un reminder şi o nouă opotunitate

29/08/2018 | #TradingDay | 1,790 views

Va spuneam zilele trecute de Best Buy Inc. (BBY) si SalesForce Inc. (CRM) ca urmeaza sa raporteze rezultatele financiare pe semestrul 2. Va fac un reminder plus o noua recomandare:

  • CRM deocamdata merge foarte bine … personal am 2 pozitii deschise cu 7% profit respectiv 10% profit (cu levier, desigur) si iar dupa raportarile de diseara de dupa 23:00 ma astept ca pe maine a marchez undeva intre 50-70% profit la ambele.
  • BBY aici e pont de acumulare continua dupa parerea mea. Compania e una cu potential foarte mare si sunt convins ca va avea cresteri frumoase in urmatoarele zile. Am si marcat un profit deja de vreo 19%, dupa care vad ca a mai scazut, asadar voi continua sa acumulez.

Daca doriti sa investiti in companii de pe bursele internationale va recomand platforma —>> https://bit.ly/2TKvVa0

PS: saptamana trecuta va spuneam de VMware Inc. (VMW), va recomand sa va uitati peste ea fiindca e din ce in ce mai orgasmica actiunea! Eu am 3 pozitii deschise (momentan pe minus) insa voi continua sa acumulez la fiecare scadere !

PS2: Atata timp cat v-ati documentat si credeti in companiile in care investiti, orice scadere nu reprezinta nimic mai mult decat o noua si mult mai buna oportunitate de a investi mai ieftin in orice actiune.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile