Smarter_way_USA

3 sugestii pentru seri de toamna smart!

28/09/2018 | Diverse | 1,150 views

Desi temperaturile de afara nu arata asta, e deja toamna! Sezonul costumelor infricosatoare si al ciocolatii calde servite in timp ce citim o carte interesanta e in sfarsit aici.

Ne pregatim pentru a petrece mai mult timp in casa, si de aceea trebuie sa gasim modalitati interesante de a ne petrece timpul. Iata propunerea mea de gadget-uri care iti vor face serile de toamna mult mai interactive.

1. Seriale

Toamna e anotimpul perfect pentru a ajunge la zi cu serialele tale preferate. De aceea si cele mai noi sezoane se lanseaza de obicei toamna. Inlocuim serile la pool party cu serile in pat cu popcorn. Dar daca nu ai un smart tv, e mai complicat sa vizionezi serialele tale. De aceea ai nevoie de un mediaplayer tv, cum este Google Chromecast Ultra.  Se conecteaza la televizor prin mufa HDMI si transpune continutul de pe smartphone-ul sau tableta ta direct pe televizor, la o calitate 4K. Asadar, iti transforma TV-ul in unul smart, in cateva clipe. Fiind un dispozitiv compact, e atat de discret incat nici nu se vede odata plasat in spatele televizorului.

Ne place si pentru ca instalarea este extrem de simpla, trebuie doar sa-l conectezi la priza si la TV, sa iti descarci aplicatia Google Home si apoi sa urmezi pasii afisati pe ecran. Youtube sau Netflix sunt doar doua exemple de aplicatii de care te poti bucura, astfel ca serile tale de toamna vor fi un adevarat deliciu.

2. Jocuri

Cand te-ai plictisit de seriale, e timpul pentru jocul preferat. Nintendo Switch este consola care iti aduce eroii preferati in propria casa, sau oriunde doresti, pentru ca e portabila. Cu posibilitate singleplayer si multiplayer, ai garantate seri de joc alaturi de prieteni. Cand esti acasa, poti conecta consola in dock-ul ei special care la urma se va conecta la televizor. Cand vei deconecta consola de la dock, aceasta va trece automat in modul handheld astfel incat sa te bucuri de aceeasi experienta de gaming si atunci cand calatoresti.

3. Carti

Pomeneam la inceput de ciocolata calda si o carte interesanta. Nu ma refeream neaparat la o carte clasica, tehnologia iti permite acum sa ai cea mai vasta biblioteca intr-un dispozitiv de marimea unei tablete. Amazon Kindle este special conceput pentru citit, cu o luminozitate optima care nu deranjeaza ochii si o greutate mica, fiind confortabil de utilizat. Are o memorie de 4GB, asa ca poti stoca mii de carti, pentru a te bucura de ele in serile friguroase.

Asadar, draga toamna, nu ne e frica nici de zilele ploioase, nici de vantul rece, nici de faptul ca noaptea va veni mai repede. Atata timp cat ai cateva gadget-uri cool, acasa poate deveni cel mai distractiv loc.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile