Smarter_way_USA

#cryptomonede – Sunteți pregătiți de un nou val de creșteri? Toate pânzele sus!

21/09/2018 | #crypto | 1,847 views

Cei ce ati ramas pe HOLD cu cryptomonedele, probabil ultimele zile ati avut orgasme la fel ca mine cand ati vazut cresterile enorme ce au fost si sunt in continuare, mai ales la Ripple.

Personal eu am cam 60% din portofoliu de pe https://bit.ly/2TKvVa0 in cryptomonede gen Ripple, Ethereum si Bitcoin asadar IN SFARSIT incet-incet incep sa vad si eu verde la ele :) Eu mi-am spus ca in noiembrie o sa inceapa serios cresterile dar se pare ca au luat-o inainte …

Vedeta este Ripple, cei ce ne cunoastem de mult stiu ca e cryptomoneda pe care am promovat-o eu cand nu vorbea nici dracu de ea si ca cred in ea fiindca e pe placul bancilor asadar in caz de reglementari sau orice chestiuni de genu, Ripple “is here to stay” fiindca bancile au avut intotdeauna, au si vor avea un cuvant de spus si probabil chiar si ultimul. Posibil sa se corecteze inca odata (nu mult) insa trendul sunt de parere ca va incepe din nou sa fie ascendent.

Pana in noiembrie ma astept la cresteri de peste 4-500% la Ripple iar la Ethereum si Bitcoin ma astept CEL PUTIN la dublare daca nu triplare.

Cei ce doriti sa va diversificati portofoliul investitional cu cryptomonede va recomand platformele:

  • https://bit.ly/2WIGIkl aici puteti investi si tranzactiona usor cu cardul, transfer bancar sau chiar cu paypal. Este o platforma de peste 15 ani pe piata asadar o recomand pentru siguranta.
  • https://goo.gl/WB3dCp de aici le puteti cumpara fizic cryptomonedele cu cardul dupa care sa le transferati in wallet sau exchange.
  • https://bit.ly/38Zy4UK acesta este cel mai mare exchange din lume unde puteti face schimb valutar intre cryptomonede.

Let the show begin!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile