Smarter_way_USA

Intru în testing al platformei de tranzacționare XTB. Părerile voastre pro și contra sunt bine venite!

26/09/2018 | Bursa & Investitii | 1,489 views

Bun! In perioada urmatoare am sa testez mai exhaustiv platforma de tranzactionare a celor de la XTB fiindca acum, de cand au adaugat si sectiunea de actiuni si ETF-uri am fost contactat din nou de catre Radu si Silvia care se ocupa de promovare si marketing la XTB pentru a-i da o sansa iar in caz ca voi fi multumit, sa v-o recomand si voua membrilor comunitatii Invest Club.

Deocamdata sunt putin cam nemultumit de comisioane plus anumite dezavantaje cu privire la riscul mare la tranzactionare in marja comparativ cu platforma celor de la etoro ( https://bit.ly/2TKvVa0 ) INSA, cum pentru mine nu comisioanele sunt principalul aspect in momentul cand imi aleg platforma de tranzactionare am sa ii acord o sansa pentru a analiza mai in profunzime platforma.

In prezent, toţi clienţii XTB pot realiza 5 tranzacţii gratuite în fiecare lună în limita valorii nominale de 30.000 euro. Tranzacţionarea de instrumente financiare derivate este riscantă. Pierderile pot depăşi marja blocată.

Asadar, puteti testa platforma XTB folosind acest link —>> https://bit.ly/inregistrare-xtb si va urez si voua start la testing!

Astept in sectiunea de comentarii toate parerile voastre pro si contra despre aceasta platforma! (ma va ajuta si pe mine sa o analizez mai repede)

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile