Smarter_way_USA

Nutrition Mixer – Blender pentru mixat și mărunțit

07/09/2018 | Diverse | 1,526 views

Porția ta zilnică de sănătate! Acum vei putea să te bucuri de propriile băuturi naturale și sănătoase în fiecare zi, cu ajutorul lui Nutrition Mixer. Alimentația neechilibrată și slabă în nutrienți poate avea efecte negative asupra sănătății tale, însă acum vei putea extrage nutrienții importanți din alimente cu ajutorul lui Nutrition Mixer!

Sistemul puternic de lame poate atinge până la 18000 de rotații pe minut, creând un efect de ciclon și eliberând toți nutrienții și vitaminele din celulele alimentelor, pentru o porție zilnică de sănătate! Vei putea prepară băuturi smoothie, cocktailuri, deserturi, sosuri și nenumărate alte preparate și băuturi în câteva minute.

Vei putea să îți întărești sistemul imunitar, vei deveni mult mai activ și te vei simți mult mai bine cu ajutorul lui Nutrition Mixer. Și este foarte simplu de folosit: doar pui ingredientele preferate în recipient, adaugi apă, suc de fructe sau lapte și în câteva secunde Nutrition Mixer îți va pregăți un cocktail sănătos pe care corpul tău îl va asimila imediat!

Nutrition Mixer înlocuiește o mulțime de aparate din bucătăria ta, ocupând puțin spațiu. Îl vei putea folosi ca și tocător electric, blender sau pentru a înlocui răzătoarea. Nutrition Mixer taie, mărunțește, mixează, amestecă, macină, face piureuri și sosuri, fiind foarte ușor de folosit. Motorul puternic de 700 Wați, împreună cu sistemul de lame creează un efect de ciclon care va transformă alimentele obișnuite în băuturi nutritive și pline de energie.

De ce Nutrition Mixer este cea mai bună alegere?

  • Motorul sau este mai puternic, lucru esențial în extragerea nutrienților.
  • Achiziționarea lui este simplă și comodă: doar suni sau comanzi online.
  • Iar prețul sau este unul corect și accesibil. Și nu uita de toate accesoriile care îți fac treaba mai ușoară și pe care le primeșți GRATUIT.

De ce e recomandat să foloseșți Nutrition Mixer în loc să consumi fructele, legumele, nucile și semințele întregi? Este foarte simplu: organismul tău încearcă să digere și să descompună ore în șir alimentele pe care i le oferi. Însă reușește să facă asta doar parțial și cu multe eforturi. Nutrition Mixer face același lucru pentru ține, în doar câteva secunde. El pulverizează până și cele mai dure alimente și eliberează din ele chiar și vitaminele și nutrienții care nu știai că există. Astfel organismul tău le asimilează imediat, se remineralizează și se revitalizează.

De ce să consumi băuturi preparate cu Nutrition Mixer și nu cu un storcător obișnuit de fructe? Pentru că prin separarea sucului de pulpă consumi zaharurile și pierzi cea mai mare parte a mineralelor, vitaminelor și a fibrelor de care corpul tău are atâta nevoie. Cu Nutrition Mixer însă, totul rămâne în paharul tău într-o porție de sănătate bine meritată.

Cu Nutrition Mixer vei putea începe un stil de viață sănătos și activ! AloShop îți oferă 100 lei CADOU pentru a-ți achiziționa primul tău blender ultra performant!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile