Smarter_way_USA

Sunt curios câți români (morți sau degeaba în viața) vor merge la vot să semneze un cec în alb despre nimic care poate însemna orice!

06/10/2018 | Lume nebuna | 2,266 views

Tot am zis ca n-am sa scriu nimic despre referendumul asta insa, va rog eu mult, nu mergeti la vot fiindca ceea ce veti vota nu are absolut nici o legatura cu familia traditionala, homosexuali sau alte minuni!

Foaia respectiva e practic un cec in alb. Te intreaba ca “sunteti de acord cu modificarea constitutiei in forma adoptata de parlament?” Dar intrebarea care se pune e: “care e legea si cum anune sa fie modificata?!?” fiindca nu se specifica clar si ne putem trezi ca se fac abuzuri si ne meritam soarta de prosti si cretini ce suntem.

Inca de la scoala subtem invatati sa nu semnam nimic ce nu intelegem sau nunstim clar ce anume semnam. Cum mama dracu, in anul 2018 cand altii ridica rachete pe luna, noi traim intr-o tara unde la referendum suntem luati cu totii de ultimii cretini (si se pare ca suntem) ??? Chiar in halul ala sa fim de cretini ?

Referendumul asta ar trebui ANULAT !!! E absolut halucinant de oribil cat de ticalosi pot fi cei de la guvern. Nici macar nu are vreo legatura daca referendumul este sau nu este despre familia traditionala!!!!! Faptul ca nu se precizeaza clar pentru ce anume votam ar trebui sa ne revolte, si nu doar sa nu mergem la vot ci sa si dam in judecata guvernul si pe toti ticalosii cate ne-au dat flegma asta si ne-au luat pe toti de prosti cheltuind si vreo 50 milioane de euro din banii nostri!

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile