Smarter_way_USA

Cum să vă decideți între Office 2016 și Office 365?

09/11/2018 | Gadgets & IT | 1,879 views

Nu cu mult timp în urmă, puteați să vă cumpărați Office-ul preferat și nimic mai mult. Dar acum puteți alege între două produse diferite – Office 2016 și Office 365. Care sunt diferențele? Pe care dintre ele ar trebui să îl alegeți? Să aruncăm o privire asupra celor două produse pentru a vă ușura decizia.

Office 365

Probabil ați auzit despre acesta până acum. Office 365 nu are o formă fizică, ceea ce înseamnă că puteți uita de carcasa cu CD – această licență este numai electronică. Este de fapt o formă de serviciu la care vă puteți abona. Depinde de dvs. dacă doriți să plătiți un abonament anual sau lunar. În orice caz, veți primi în schimb cea mai recentă versiune de Microsoft Office, plus toate aplicațiile vechi, cum ar fi Microsoft Word, PowerPoint, Excel etc.

Puteți, de asemenea, să alegeți o licență pentru un singur utilizator (Office 365 Personal) sau o licență de uz casnic pentru maximum 5 utilizatori (Office 365 Home). În afară de toate programele obișnuite, ambele tipuri de licențe sunt oferite cu bonusuri gratuite – 1 TB de stocare cloud OneDrive, 60 de minute de apeluri prin Skype pe lună și suport tehnic gratuit.

Prezentare generală:

  • Aveți programul Office exact pentru perioada în care aveți nevoie de ele
  • Programul este în permanență actualizat

Office 2016

Dacă veți cumpăra Office 2016 o dată, îl veți avea pentru tot restul vieții. Datorită faptului că este o licență pe toată durata vieții, nu va trebui să vă faceți griji că nu veți putea folosi Word-ul, PowerPoint-ul sau alte aplicații în viitor.

Acestea sunt cele 5 tipuri de Microsoft Office 2016:

  • Home and Student (doar pentru uz non-comercial) – versiunea standard include: Microsoft Word, Excel, PowerPoint și OneNote
  • Home and Business (varianta cea mai bună pentru antreprenori și întreprinderile mici) – include Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook
  • Standard (varianta cea mai bună pentru întreprinderile mici) – include Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook și Publisher
  • Professional (varianta cea mai bună pentru utilizatorii avansați și companiile mici) – include Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook și Access pentru crearea de baze de date.
  • Professional Plus (licenta de volum, cea mai buna opțiune pentru compania dvs) – include Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access și Skype for Business

Prezentare generală:

  • Veți plăti o singură dată pentru o licență valabilă pe viață
  • Actualizările și suportul de la Microsoft sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp

Deci, care să fie?

Ambele opțiuni menționate mai sus au avantaje și dezavantaje. Unii preferă Office 365 pentru aplicațiile sale actualizate la zi, iar alții preferă să plătească o singură dată pentru Office 2016, iar apoi să îl aibă toată viața. Dacă ați ales a doua variantă, atunci cumpărați Office 2016 din magazinul nostru online la un preț mult mai mic decât cel inițial. Iar dacă nu aveți nimic împotriva unei versiuni mai vechi, dar mai ieftine a produsului, puteți cumpăra Microsoft Office 2013.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile