Smarter_way_USA

#insulaiubirii – Cea mai infectă emisiune TV și totuși cea mai reprezentativă pentru România lui “Da, mamă! Sunt beată!”

19/11/2018 | Lume nebuna | 1,573 views

Bai frate … stiam eu ca n-are ce cauta un televizor la mine in casa … Imi mergea televizoru in cealalta camera de vreo 4-5 ore pe Antena1 si lucram pe laptop insa mi-a fost dat sa aud niste SCÂRBOȘENII si niste mizerii care cand ma gandesc ca sunt copii care se uita la emisiunea Temptation Island – Insula Iubirii.

Auzind ce mi-a fost dat sa aud, dupa ce mi-am dat vreo 15 palme peste frunte de halucinat ce eram de cata ZDRENȚOȘENIE si FAKEUIALA am putut auzi, am inceput sa caut cata audienta are mizeria asta de emisiune, ca sa stiu cati copii o sa devine la randu lor ZDRENȚE si PUȚOI. Nu de alta dar Delia cu “da mama sunt beata” e clar la cate fetite le-a aratat care e treaba cu adaptarea la modernism.

Cautand pe net, preocupat fiind de ce vor vedea viitorii mei copii la TV daca vor deschide TV-u am ramas socat de audienta emisiunii … practic se uita cam TOATA ROMANIA la mizeria asta!

Cel mai nasol lucru e ca fripturista asta din poza, caminista asta transpirata la cur (si la propriu si la figurat) care e cea mai fake din emisiune dar care o arde a “doamna” (ei curgandu-i sloboz din gura) care isi denigreaza viitorul soț si il face in tot felu dupa care umbla dupa altu si dupa spu e ca il vrea iar pe viitoru ei so/, si care daca ne uitam in jur cand iesim pe strada sau ne uitam la TV sau la filme sau ascultam muzica, e de fapt si de drept EXACT prezentarea speciei feminine MODERNA in proportie de peste 90% fiindca asa au inteles ele ca sa o arzi fake, copilaroasa si zambareata e cheia succesului in viata! Ba mai mult de atat, pe fripturista asta foarte multa lume o apreciaza si o considera un SUFLET BUN, O INIMA MARE si observ foarte multe fetite de 14-15 ani care o vad ca pe un model in viata!

Observ foarte multe transpirate la cur (le cunosc si vorbesc in cunostinta de cauza … deci puteti lua si la propriu si la figurat experia) ca o tot denigreaza pe panarama asta ca e fake ca e mincinoasa, ca e nu stiu cum … “Dragelor” fripturiste, atata timp cat toate tolerati fake-uiala din muzica de zdrente gen (da mama sunt beata), filme de zdrente (cam toate, mai ales cele americane) si carti de zdrente gen “fluturi” etc, practic sunteti la fel de zdrente si de fake ca fripturista asta si tot ce faceti e sa incurajati fakeuiala.

Problema e ca moimele astea ca ea si ca voi (aici vorbesc EXCLUSIV) cu transpiratele la cur de genu fripturistei) nasteti pui vii si ca copiii din ziua de azi se uita la emisiunea asta care bate orice audienta la TV !!! Aia e problema!

PS: Stiu ca cititorii acestui blog, sunteti in marea majoritatea oameni de calitate si ca probabil nu frecventati astfel de emisiuni TV, insa va recomand sa nu fiti AUTISTI si sa credeti ca traiti intr-o bula care nu are cum sa se sparga, insa, credeti-ma oameni buni, COPIII VOSTRII nu din familie isi vor lua educatia in proportie de peste 70% asadar aveti MARE GRIJA in ce mediu ii cresteti si cat de TOLERANTI sunteti la astfel de personaje, fiindca IGNORANTA doare! Rau de tot doare! Si se vede asta in statisticile despre generatiile noi din ORICE punct de vedere (educatie, principii, preocupari, etc).

PS2: Jur ca ma tem de puscarie cu specimene de genu! Da, da! La VIOLENTA ma refer!

PS3: Fi-mi-ar scarba!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile