Smarter_way_USA

Primăria Capitalei vrea să taie 26 de milioane de lei de la spitale şi să dea 10 milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului

21/11/2018 | Cre($)tinism, Lume nebuna | 1,820 views

Primăria Capitalei face o nouă rectificare bugetară, prin care vrea să taie de la spitalele care sunt administrate de Municipalitate suma de 26 de milioane de lei. Pe de altă parte, 10 milioane de lei s-ar putea duce către Catedrala Mântuirii Neamului. sursa: PauzaDeStiri.ro

Poi unde sa ii dea ? Intr-o tara populata intr-o ENORMA majoritate de creaturi care pe final de an 2018, cand altii deja au ridicat si rachete pe luna si au investit enorm in educatie si sanatate, noi inca avem prieteni imaginari (la modul extrem si demn de diagnostic medical in cazul unora) unde DRACU altundeva ati vrea sa se investeasca banii romanilor decat intr-o catedrala unde, DESIGUR, sa mearga lumea la pupat cruci si dat bine in poze ?!? La ce sa mai faci scoli si spitale ?

Pentru ce mama dracu sa le mai faci spitale si scoli intr-o tara in care daca un om are probleme de sanatate ii multumeste si ii pupa mana preotului si nu a doctorului care, de fapt si de drept, e cam singuru care il poate ajuta ???

Si o ultima intrebare retorica ar fi, unde dracu (n-am cum sa nu-l includ si pe dracu in combinatie) sa mearga banii statului daca nu undeva unde CU SIGURANTA se va face propaganda electorala si anume intr-o ditai catedrala mantuirii neamului ??? Dati-va si voi seama cata spalare pe creier se poate face in monstruozitatea aia de catedrala ?

Parca il si vad pe Dani (presfintitu si preafericitu) cum o sa zica “Dai un ban, dar … stai in fata!”

No bun! Merem inainte ca inainte era mai bine, dar … totusi … fi-mi-ar scarba!

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile