Smarter_way_USA

Top 5 cele mai bune căști wireless pe care le poți găsi de Black Friday

13/11/2018 | Gadgets & IT | 1,843 views

Călătorești des, lucrezi de la cafenele, faci sport, ești gamer împătimit sau pur și simplu pasionat de muzică de calitate? Atunci, la fel ca multe alte persoane, vei avea nevoie de o pereche de căști wireless, utile mai ales atunci când trebuie să fii în mișcare.

De Black Friday poți avea ocazia să găsești mai multe modele de top la un preț extrem de bun, iar azi ne uităm puțin peste ceea ce Altex oferă la acest capitol.

1. Sony WH-1000XM2

Lansate în 2017, căștile wireless Sony WH-1000XM2 se află în topul celor mai bune modele de acest fel de pe piață, iar de Black Friday le vei putea găsi la un preț mult mai atractiv. Cu 30 de ore durată de viață a bateriei, acest model se bate pentru supremație cu modelele de la Bose, reușind să anihileze perfect orice sunet din exterior.

Alături de noise-cancellation extraordinar de bun, căștile de la Sony vin cu comenzi prin touch, pe casca dreaptă, eliminând butoanele, dar și cu mici trucuri care îți pot face viața mai ușoară, precum Ambient Sound, care va recepta cu ajutorul unor microfoane sunetele din exterior, atunci când vei fi nevoit să auzi următoarea stație de metrou, când trebuie să te grăbești să ajungi la terminal sau când trebuie să vorbești cu cineva.

Sunt perfecte pentru cei care caută un partener de călătorii, pentru că nici nu îți vei da seama că ești într-un avion în timp ce îți asculți muzica preferată în zbor, însă sunt potrivite și pentru activitățile curente. O veste bună este că rămân confortabile chiar și după o perioadă mai lungă de utilizare.

2. Bose QuietComfort 35 II

Confort incredibil, sunete din exterior blocate perfect, Google Assistant și o calitate de redare a sunetului greu de egalat. Pe scurt, de Black Friday îți prezentăm Bose QuietComfort 35 II, un lider pe piața căștilor wireless care performanță pe care îl poți găsi la Altex. Marele minus față de primele căști din acest top este design-ul, care de această dată e mai simplu.

3. Plantronics BackBeat Pro 2

Pentru cei care de Black Friday caută căști cu un sistem eficient de noice cancellation, însă la un preț mai atractiv față de celelalte modele, la Altex am găsit Plantronics BackBeat Pro 2, probabil cele mai bune căști care pot oferi aproape tot ceea ce Bose, Sony și Beats promit, dar la o ofertă mai bună. Design-ul pare un pic mai ieftin, dar confortul este excelent, iar durata de viață a bateriei pe măsură.

4. Jabra Elite 65t

Poate te-ai fi așteptat să vezi în acest top AirPods-urile de la Apple, dar iată că alte căști wireless și-au făcut apariția. Dacă ești în căutarea unor căști de dimensiuni mai reduse de Black Friday, dar care pot reda un sunet perfect, la Altex am găsit modelul Jabra Elite 65t, perfecte pentru Android și iPhone, cu o durată de viață a bateriei excelentă de 22 de ore și capacitatea de a rămâne conectate chiar și când se află la peste 20 de metri de telefon sau laptop.

5. Bose QuietControl 30

Atunci când te gândești la căști cu un noise-cancelling de calitate, probabil vizualizezi căștile mari care acoperă urechile cu totul, nu? Nu este chiar așa și ca să-ți demonstrăm ne-am orientat spre modelul Bose QuietComfort 30, care de Black Friday va putea veni la Altex la un preț și mai atractiv, cu potențial de a deveni gadgetul care nu îți va lipsi deloc, indiferent că ești plecat într-o vacanță sau la sala de sport.

Urmărește în continuare pe acest site si vei afla cele mai bune recomandări pentru Black Friday, adică perioada celor mai mari reduceri din an.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile