Smarter_way_USA

Top 5 cele mai puternice PC-uri de gaming pe care le poți găsi de Black Friday

15/11/2018 | Gadgets & IT | 1,850 views

Cu atât de multe jocuri spectaculoase care apar pentru PC în fiecare lună, pentru un gamer adevărat Black Friday poate fi ziua „înarmării” cu cele mai bune arme de gaming la un preț accesibil.

Să privim puțin spre ofertele de la PC Garage & eMAG și PC-urile de neratat dedicate celor care pierd nopți și zile pentru jocurile preferate.

1. Alienware Aurora R7

Un prim model de la PC Garage care ne-a atras atenția înainte de Black Friday este Alienware Aurora R7, cu un procesor Intel Core i5 sau i7, un accelerator grafic Nvidia GeForce GTX 1050 Ti – 1080; AMD Radeon RX 580 – Vega 64, între 8GB și 64GB RAM și capacitate de stocare în care poți alege între 1TB HDD – 1TB NVMe SSD sau 2TB HDD. Un minus? Ventilația este ușor mai gălăgioasă decât ai crede.

2. MSI Infinite A

MSI Infinite A se laudă cu un singur lucru: poți să arunci către el orice joc și îți va da 60fps fără probleme, iar ăsta nu este puțin lucru. Un alt detaliu interesant la un PC de gaming pre-construite este faptul că e definit drept VR-ready, lucru rar pe piață. Vei obține un procesor Intel Core i7-7700, un procesor grafic Nvidia GeForce GTX 1060 – 1080 Ti, 16GB RAM, capacitate de stocare de 2TB HDD sau 128GB SSD, alături de 2TB HDD sau 512 GB SSD.

3. MSI Trident 3

Pe piață este văzut drept un ucigaș pentru console, iar acest aspect ne-a atras mult atenția atunci când am privit în pachetul PC Garage ce poate să facă MSI Trident 3. Black Friday poate fi un moment bun pentru a pune mâna pe o jucărie cu aspectul unui Xbox One S și mai puternică decât PS4 PRO.

4. Alienware Area-51

Limita superioară a tehnologiei va însemna de această dată și limita superioară a portofelului tău, dar de Black Friday poți avea șansa de a găsi la PC Garage o ofertă bună pentru acest Alienware Area-51 foarte spectaculos și puternic, care vine cu un procesor AMD Ryzen Threadripper 1950X.

5. MSI Aegis 3 2018

Anul trecut, MSI Aegis 3 a fost considerat cel mai bun PC din lume pentru gaming, lucrurile au devenit și mai spectaculoase. Este dotat cu generația a 8-a de procesoare Coffee Lake și chiar dacă nu există un upgrade pentru acceleratorul grafic, care a rămas Nvidi GeForce RTX 2080, PC-ul se comportă de minune.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile