Smarter_way_USA

Top 6 tablete ieftine pe care le poți găsi de Black Friday

15/11/2018 | Gadgets & IT | 2,131 views

Dacă un calculator sau laptop este o bătaie prea mare de cap pentru tine, iar un phablet nu e neapărat pe gustul tău, de Black Friday (ziua reducerilor de Vinerea Neagra) poți trece la o tabletă. Iata cele mai bune si mai ieftine variante de tablete ce le poti gasi pe piata in acest moment

Cele mai noi modele sunt suficient de avansate încât să pierzi ore întregi jucându-te, au un ecran extrem de bun ca să te bucuri de cele mai tari seriale și filme ale momentului și sunt suficient de puternice să le folosești și pentru job, atunci când ai nevoie. Și când ar putea fi un moment mai bun să pleci în căutarea unui gadget nou, decât de Black Friday? Urmărim astăzi oferta de tablete pe care o poți găsi in magazine online gen Altex.ro, eMag.ro sau QuickMobile.ro și avantajele fiecărui produs în parte.

1. iPad Pro

Dacă vrei să faci un upgrade masiv de Black Friday, poți găsi iPad Pro 10,5 inch, un pas uriaș în față indiferent ce tabletă folosești în acest moment. Pentru productivitate, acest model dispune de accesorii precum Apple Pencil și Smart Keyboard, iar procesorul A10X Fusion, cei 4GB RAM și capacitatea de a stoca până la 512 GB fac ca această tabletă să facă față celor mai dificile provocări. Este utilă pentru entertainment-ul zilnic, pentru muncă și pentru hobby-uri în același timp.

2. Samsung Galaxy Tab S3

Vorbim despre o tabletă de top care vine la un preț mai mic, fiind depășită de generația mai nouă a Galaxy Tab-ului. Acest lucru nu înseamnă că acest model nu mai reprezintă o alegere inspirată. Poți găsi Samsung Galaxy Tab S3 alături de un stylus S Pen, sistemul de operare Android Oreo, un procesor Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB capacitate de stocare, însă cu slot pentru un card extern de stocare de până la 400 GB și o baterie de 6000mAh. De asemenea, are o cameră frontală de 5MP și una pe spate de 13MP.

3. iPad Mini 4

În categoria celor mai bune tablete de 7 inch de pe piață, iti propun de Black Friday modelul iPad Mini 4, cu o baterie extrem de eficientă care face ca utilizarea de zi cu zi pentru treburile mai ușoare la muncă, jocuri sau filme și seriale să fie impecabilă. Vine cu un procesor A8, 2 GB RAM, până la 128 GB spațiu de stocare și o baterie de puțin peste 5000mAh.

4. Samsung Galaxy Tab S4

Pentru că mai devreme am vorbit despre versiune Galaxy Tab S3, este timpul să aducem în prim plan și oferta pentru Samsung Galaxy Tab S4, cu un ecran de 10,5 inch, o durată de viață a bateriei mult mai mare și capacitatea de a livra o experiență apropiată de cea a unui laptop. Și asta pentru că vorbim despre un procesor Snapdragon 835, 4GB RAM, până la 256 GB capacitate de stocare, un slot pentru un card extern și o baterie de 7300mAh.

5. Lenovo Yoga Tab 3

Nu este un design nou față de versiunea Yoga Tab 2, însă reprezintă o tabletă bună la un preț atractiv care îți va oferi destul entertainment. De Black Friday 2018, poți găsi tableta Lenovo Yoga Tab 3 care îți va oferi un ecran HD extraordinar, boxe duale, o cameră care se rotește la 180 grade și o autonomie de invidiat, de 18 ore cu o singură încărcare.

6. ACER Iconia A3

Pe scurt, tableta ACER Iconia A3 reprezintă un model de 10 inch la prețul unei tablete de 7 inch. Aici nu vorbim despre lux, ci despre eficiență și pragmatism. Are un procesor hexa-core MediaTex MT8176 de 2.1 GHz, 4GB RAM și capacitate maximă de stocare de până la 125 GB.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile