Smarter_way_USA

“Proasta României” pe Google

09/12/2018 | Diverse | 3,909 views

În ultimele zile au apărut numeroare reacții pe facebook ca urmare a constatării că la o căutare după proasta Românieipe Google, din aproximativ 4.240.000 rezultate, primele pagini sunt rezervate unor știri despre actualul priministru a Romaniei, nimeni alta decat, ați ghicit: Viorica Dăncilă.

De la cele mai cunoscute gafe în aparițiile publice făcute de Viorica Dăncilă la articolele de pe siteurile de satiră, asocierea cu Viorica Dăncilă a devenit atât de puternică încât cel mai folosit motor de căutare din lume consideră că cei care ar căuta ”proasta României” ar putea fi interesați de premierul țării, Viorica Dăncilă.

Totuși, primele rezultate listate sunt ale unor siteuri a căror credibilitate poate fi pusă la îndoială, însă pot fi observate și articole în care a fost folosit acest apelativ asociat cu numele premierului și de publicații considerate ”quality”.

Rezultatele sunt similare la căutarea după ”proasta României” atât pentru conținutul combinat, cât și doar pentru cel video sau foto.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile