Smarter_way_USA

Viitoare influenceră: “Sunt virgină ?” – Da, mamă! Sunt beată! (VIDEO)

10/12/2018 | Lume nebuna | 2,602 views

Nu, nu e DOAR vina parintilor ei, fiindca parintii in ziua de azi nu mai au nici macar 20% influenta asupra plozilor! Copiii din ziua de azi isi iau exemple din muzica, din filme, din reviste si tot ce vad ei in jur si li se pare cool!

E vina tuturor celor care tolerati ZDRENTE si CARPE … dada, vedete sau cum le spuneti voi la alea gen Delia care e beata si ii spune la ma-sa in piese triste (ALEA SUNT LA MODA fiindca ZDRENTELOR le place DRAMA) ca nu e treaba ei fiindca si ea a fost candva asa, motivand ca piesele ei sunt un imn dedicat senzualitatii feminine. Fi-mi-ar scarba!

Ramaneti ignoranti la zdrentosenii si mizerii din muzica, filme, reviste etc, nu aratati cu degetul, dar cand va vor veni creaturile acasa cu sloboz la gura (si nu de la Mickey Mouse), la varste fragede, sa va aduceti aminte ca Delia i-a spus la ma-sa ca sa-si vada de treaba ei, ca asa a fost si ea candva!

Cea mai mare tragedie actuala a Romaniei e internetul ieftin pentru cretini si curve virgine … uite asa mucoasele astea, in loc sa se joace cu jucariiile in casa (ma refer la jucarii normale) ele se maimutaresc pe youtube, sa fie cool la fel ca vedetele pe care le divinizeaza … si cum altcumva ar putea fii cool decat facand si vorbind chesti taboo din societate pentru a o arde rebele, ceea ce, daca suntem cat de cat sanatosi la cap, banuiesc ca suntem de acord cu totii ca nu e varsta potrivita pentru asfel de preocupari …

Sincer … la cum sta treaba in ziua de azi … maimuta asta, in maxim 2-3 ani … PAC PAC … pentru ca pe youtube trebuie sa tii steagu sus si altfel esti nashpa !

Apropo, creatura probabil va devenii o viitoare influencera! Poate va da de gandit asta, mai ales daca aveti deja copii sau aveti de gand sa faceti. Numa zic!

Oare serviciile de asistenta sociala si protectia copiilor … oare ce punct de vedere au asupra subiectului ? Sau e ceva dulce si sweet pentru ei ? <3

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile