Smarter_way_USA

Top 37 senzori pentru Arduino – Ce sunt, cum îi folosești și de unde îi poți cumpăra

18/12/2018 | Gadgets & IT | 2,811 views

Acest kit cu 37 senzori este perfect pentru cei ce vor să se inițieze în domeniul electronicii și automatizărilor.

Comanda de aici Kit 37 senzori Arduino

Conținut pachet

  • Modul Joystick
  • Modulul receptor infraroșu
  • Modul senzor laser
  • Modul senzor de temperatură și umiditate
  • Modul senzor infraroșu
  • Modul releu de 5 V
  • Modul senzor de evitare a obstacolelor
  • Modul bătăi inimă
  • Modul senzor sunet
  • Modul senzor tactil metalic
  • Senzor de flacără
  • Modul LED cu 3 culori
  • Modul senzor de linie
  • Senzor Magnetic Hall
  • Modulul encoder rotativ
  • Modul buzzer activ
  • Modul lumină Magic cup
  • Modul sonerie pasivă
  • Senzor digital de temperatură
  • Modul intrerupere luminta
  • Modul senzor temperatură
  • Modul LED cu două culori
  • Modul Mercur Medalion
  • Modul senzor magnetic
  • Modul LED cu 3 culori
  • Modul Mini Reed
  • Modulul înclinare
  • Modul cu 7 LED-uri ce luminează intermitent
  • Modul Buton de comutare
  • Modul de rezistență fotosensibil
  • Modul vibrații
  • Modul lovituri
  • Modul senzor temperatură
  • Senzori magnetici analogici
  • Modulul sunet cu microfon
  • Modul senzor Reed
  • Modul LED dublu color

Comanda de aici Kit 37 senzori Arduino

În acest articol vom prezenta un top al celor mai populari 35 de senzori și module:

1. Joystick-ul

JoyStick-ul este un senzor analog care poate fi folosit pentru a vă controla placa Arduino.
Senzorii analogici JoySticks sunt practic potențiometre, astfel încât acestea returnează diferite valori.

Făcând click pe monitor, veți vedea valorile. Odată ce mutați JoyStick-ul, valorile se vor schimba. Acesta este de asemenea util dacă doriți să controlați Arduino folosind un JoyStick.

2.Senzor de flacără

Acești senzori sunt utilizați pentru detectarea incendiului cu rază scurtă de acțiune. Acestea pot fi utilizate pentru siguranța sau pentru monitorizarea proiectelor.

3. RGB LED

Acest LED conține diode emițătoare de lumină. Unul roșu, unul verde și unul albastru. Combinarea acestora într-un singur LED vă va da un LED RGB. Asa le aveti pe toate intr-unul singur.

4.Senzor pentru bataile inimii

Acest senzor utilizează un LED strălucitor IR (infraroșu) și un fototranzistor pentru detectarea pulsului degetului.
Un LED roșu luminează intermitent fiecare impuls.

5.Light Cup

Modulele Light Cup conțin comutatoare Mercur, care oferă un semnal digital. LED-urile sunt reglabile.
Pentru a utiliza acest modul, aveți nevoie de cel puțin două.

6. Senzor Magnetic Hall

Senzorul Magnetic Hall este un comutator magnetic. Dacă nu există câmp magnetic, linia de semnal a senzorului este HIGH. Dacă senzorul prezintă un câmp magnetic, linia de semnal este LOW, în același timp LED-ul de pe senzor se aprinde. Polaritatea câmpului magnetic influențează acțiunea de comutare. Partea frontală a senzorului are nevoie de polaritatea opusă deoarece spatele senzorului is ON.

7. Releu

Un releu este utilizat pentru comutarea aplicațiilor de înaltă tensiune utilizând o tensiune mai mică. Acest lucru este adesea folosit în case, de asemenea, deoarece este o opțiune sigură pentru a porni și opri tensiuni înalte. Aplicați o mică tensiune (5V) pe o parte a releului și acesta va porni sau opri cealaltă parte.

8. Senzor Hall Linear

Acest senzor produce o tensiune când este plasat într-un câmp magnetic. Tensiunea poate fi folosită pentru a vă controla placa Arduino. Este un senzor analog ceea ce înseamnă că poate citi valoarea câmpului magnetic.

9. SMD RGB

Acest LED conține diode emițătoare de lumină. Unul roșu, unul verde și unul albastru. Combinarea acestora într-un singur LED vă va da un LED RGB. Asa le aveti pe toate intr-unul singur.
Deci, acest LED este în principiu același ca cel din pasul 3. Singura diferență este pachetul.

10. Flash LED – 7 culori

Acest LED comută automat între 7 culori. LED-ul are un IC integrat. Dacă deconectați LED-ul, culorile se vor reseta și animația va începe din nou.

11. Comutator de înclinare

Comutatorul este unul de înclinare a mercurului care vă permite să detectați înclinarea obiectului. Acesta oferă o ieșire digitală.

12.Senzor de temperatura

Acest senzor de temperatură emite un semnal analogic. Senzorul este precis, ceea ce îl face util pentru aparatele precise.

13.Senzor de sunet mare

Acest senzor poate detecta sunetul și transmite atât semnalul analogic, cât și semnalul digital care poate fi folosit, de exemplu, pentru a crea un comutator de lumină pentru apăsarea / stingerea clapetei. Acest senzor este foarte util cu modulul releului.

14.Senzor de atingere

Acest senzor va furniza un semnal atunci când un deget (sau orice altă parte a corpului) atinge clema îndoită a tranzistorului.
Poate fi folosit ca un comutator.

15. LED cu două culori

Acest LED conține două diode emise de lumină. Un pin este GND, iar celelalte două sunt pentru un LED roșu și unul verde.
Prin acționarea pinului GND, cât și a unuia dintre ace se poate vedea una dintre culori. Puteți, de asemenea, să acționați GND și ambele butoane în același timp pentru a amesteca culoarea și a obține o culoare galben / portocalie.

16. Emițător laser

Acesta este un modul ce emite o lumină laser atunci când este alimentat. Există, de asemenea, un pin de semnal care vă permite să efectuați clipirea cu laser, de exemplu.

17. Ball Switch

Acest senzor conține o bilă metalică mică care va completa un circuit în funcție de poziția senzorului. Deoarece senzorul este foarte simplu, poate detecta schimbări mari doar atunci când este înclinat și nu poate măsura unghiul de înclinare a acestuia.

18. Senzor de temperatură analogic

Senzorul de temperatură analogic acționează ca un rezistor variabil (NTC / PTC). Pe măsură ce temperatura crește, senzorul va scădea tensiunea de ieșire. Odată ce putem măsura tensiunea de ieșire, putem calibra senzorul și transformăm ieșirea în tensiune în funcție de temperatură.

19. Senzor de sunet mic

Acest senzor poate detecta sunetul și transmite atât semnalul analogic, cât și semnalul digital care poate fi folosit, de exemplu, pentru a crea un comutator de lumină pentru apăsarea / stingerea clapetei. Acest senzor este foarte util cu modulul releului.

Acest senzor este exact același cu cel al fratelui său mai mare.

20. Senzor digital de temperatură

Acesta este același senzor de temperatură ca cel indicat într-un pas anterior, dar acesta emite un semnal digital în locul unui semnal analogic.

21. LED cu două culori (mic)

Acest LED conține două diode emise de lumină. Un pin este GND, iar celelalte două sunt pentru un LED roșu și verde. Prin alimentarea pinului GND cât și a unuia dintre ace se poate vedea una dintre culori. Puteți, de asemenea, să acționați GND și ambele butoane în același timp pentru a amesteca culoarea și a obține o culoare galben / portocalie.

Acesta este același LED cu cel indicat într-un pas anterior, dar mai mic.

22. Buton

Acesta este, desigur, un buton. Nimic mai mult, nimic mai puțin…
Emite un semnal digital.
În afară de asta, nu există multe de spus despre acest modul.

23. Fotorezistor

Acesta este un rezistor variabil. Valoarea rezistenței depinde de cantitatea de lumină care intră pe LDR (Resistor de dependență de lumină).
Acest lucru ar putea fi folosit pentru a porni o lumină.

24. IR Emisie

Acesta este un LED care emite o lumină IR (infraroșu) care poate fi utilizată, de exemplu, pentru a controla televizorul sau ca sursă de lumină pentru o cameră IR de securitate.

25. Senzorul de urmărire

Acest senzor poate detecta linii în alb și negru. De exemplu, puteți face un robot / mașină să urmeze o linie.

26. Sirenă

Acest buzzer activ este ușor de folosit și vă puteți distra mult. Puteți chiar să programați melodii complete în Arduino și să le ascultați cu buzerul!

27. Reed Switch

Un comutator tip reed este un comutator care are nevoie de un magnet în fața acestuia pentru a porni sau a se opri. Aceasta funcționează la fel pentru modulul Arduino.

28. Senzor de șoc

Acest modul senzor poate detecta vibrații / șocuri. Este oprit în starea neutră și se va aprinde când atinge o vibrație.

29. Senzor de temperatură și umiditate

Acest senzor poate monitoriza temperatura și umiditatea. Deoarece este atât de mic, nu este foarte eficient în zonele mai mari, dar funcționează bine, de exemplu, într-un sanctuar de reptile.

30. Receiver IR

Acest modul poate fi utilizat împreună cu emițătorul IR. De asemenea, puteți folosi acest lucru în combinație cu o telecomandă TV pentru a vă controla Arduino.

31. Senzor de evitare

Acest senzor utilizează un emițător cu infraroșu și un receptor pentru a verifica dacă există obstacole în fața acestuia. Acest lucru poate fi util pentru un robot.

32. Senzor pasiv

Acest buzzer este același cu cel indicat într-o etapă anterioară. Singura diferență este că acesta are un control mai bun al frecvenței.

33. Senzor analog Hall

Senzorul analogic al halei este un modul senzor analogic de câmp magnetic. Rezistența câmpului este dată de o tensiune analogică la pinul de semnal al modulului. Semnalul de ieșire este, desigur, un semnal analogic.

34. Senzor de atingere

Senzorul de atingere, detectează loviturile. Poate funcționa ca un comutator. Senzorul trimite date pe placă. Pentru a menține LED-ul aprins, trebuiesc folosite codurile de schimbare a stării butonului. Deci senzorul va funcționa ca un întrerupător.

35. Senzor de blocare a luminii

Acesta este un modul senzor bloc de lumină, unde există un obiect în mijlocul formei U. Senzorul va emite un semnal de nivel înalt.

Comanda de aici Kit 37 senzori Arduino

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile