Smarter_way_USA

Mâine avem raportarile finaciare ale Deutsche Bank! Ne putem aștepta la o fuziune cu Commerzbank ?

31/01/2019 | Bursa & Investitii | 1,527 views

“Shares of Deutsche Bank slumped more than 3 percent Thursday after a report said the embattled-German lender is gearing up for a potential merger with rival Commerzbank by mid-2019.”

sursa: CNBC.com

Maine avem raportarile financiare la Deutsche Bank! Va fi foarte interesant de urmarit ce se va raporta mai ales ca sunt convins ca se vor pune muuulte intrebari conducerii despre o eventuala fuziune cu Commerzbank.

Aceasta fuziune consider ca va fi una buna pentru sectorul bancar german unde este loc de consolidare si MAI ALES pentru cele 2 banci (cele mai mari din Germania). Aceasta consolidare a pietei cred ca va continua si vom mai tot auzi de fuziuni intre jucatori bancari din piata pentru a fi mai puternici si sa supravietuiasca pe piata.

Oportunitatea investitionala EXISTA, mai ales ca actiunile celor doua companii se tranzactioneaza azi la cam un sfert din active (vezi imaginea de mai jos), ceea ce inseamna ca sunt cele mai ieftine actiuni bancare din sectorulbancar, cel putin daca ne referim regional.

Voi ce parere aveti ? Sunteti optimisti in privinta actiunilor DBK?

Daca nu aveti inca un cont de tranzactionare pe bursele internationale va recomand aceasta platforma https://goo.gl/Wfk8Dc sau aceasta https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile