Smarter_way_USA

Șocant! Primarul Romei propune ca banii strânși în fântâna Trevi, aproximativ 1.5 milioane de euro, să nu mai fie donați Bisericii Catolice!

21/01/2019 | Lume nebuna | 1,459 views

“Primarul Romei, Virginia Raggi, vrea ca banii strânși anual în fântâna Trevi, aproximativ 1.5 milioane de euro, să fie folosiți la reparații și să nu mai fie donați Bisericii Catolice.” (BBC)

Hmm … propun ca “niesâmțâ dracu” sa fie executata … Cum isi permite, in anul 2019 cand altii ridica rachete pe luna, sa propuna ea o asemenea blasfemie in loc sa lase banii la biserica catolica pentru a sustine fantasmele cu prieteni imaginari ?

Cine ii ea sa se trezeasca impotriva a ceva ce tine de mafia, pardon, biserica catolica ? Cum isi permite aroganta asta ?

Tin minte cand am vizitat-o ca erau schele pe acolo si reparatii canci … ei bine … la ce sa mai fie raparata … doar se stie ce e acolo si se stie ca e loc de aruncat monede pentru jisăruri in contu pokemonilor in sutana.

Pentru reparatii, banii trebuie sa vina de la stat, adica de la cetaneni, adica TOT de la “prosti” de genul celor ce arunca monede in fantana.

Asa ceva … Sunt curios Dani al nostru ce ar fi avut de comentat pe acest subiect?

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile