Smarter_way_USA

Cea mai mică asigurare RCA

06/02/2019 | Diverse | 1,586 views

Mai mult, poti incheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale, iar noi ti-o livram acasa, gratuit in 24 ore si platesti la livrare sau cu cardul cum va este mai comod.

Simplu si rapid, nu? Mai mult, de ce sa nu iei asigurarea de la prima mana? la noi pretul asigurarilor e mult mai mic,pentru ca cumparand asigurarea prin platforma nu apelati la un broker caruia trebuie sa platiti in pretul asigurarii si comision pentru acesta.

Cum functioneaza asigurarea?

Daca ai incheiat o asigurare RCA si esti implicat intr-un accident rutier produs din vina proprie, cei prejudiciati primesc despagubiri de la asiguratorul tau pentru daunele materiale sau pentru vatamarile corporale suferite. La fel, daca esti parte vatamata intr-un accident rutier, vei fi despagubit de asiguratorul vinovatului. Astfel, pagubitul va primi despagubiri, indiferent de situatia materiala a vinovatului

Garantat cel mai mic pret! Click aici si te vei convinge

A doua posibilitate o ve ti gasi aici, e posibil sa fie o diferenta de pret datorita comisioanelor pe care si le calculeaza ei, merita sa completati sa vedeti si oferta lor de pret!

A treia firma care va ofera asigurari de toate tipurile este rca ieftin, incercati si la acestia sa vede-ti ce preturi va ofera fiindca fiecare firma de brokeraj isi negociaza preturile cu asiguratorii, pentru a avea preturi cat de mici posibil.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile