Smarter_way_USA

Cum mi-aș dori să fie politicianul pe care l-aș vota pentru țara mea …

05/02/2019 | Politica | 1,434 views

Am tot fost indrebat ce anume atat de alti cetateni ca si mine cat si de politicieni ca “Ce anume iti doresti de la politicieni ? Cum ai vrea sa fie politicianul pe care l-ai vota ?”. O intrebare foarte buna cu un raspuns extrem de simplu si REALIZABIL (asta pentru cei ce imi vor spune ca nu se poate.

De-a lungul celor 31 de ani de viata pe care i-am petrecut pe acest pamant, am tot avut ocazia de multe ori sa cunosc atat politicieni cat si tineri dornici sa intre in politica si sa se afirme.

Ei bine, din primele 5 minute (MAXIM) de discutii cu ei mi-am dar seama daca merita sa fie politician sau e doar o scursura la fel ca multe din cele prezente in politica romaneasca (nu doar in cotețul infect numit PSD). Care era factorul decisiv in caracrerizarea respectivilor ? Vi-l spun imediat.

La un moment dat, pe neasteptate deschideam un subiect referitor la ce asteptari au ei de la politica. Ei bine in clipa respectiva MAJORITATEA (peste 80%) erau pe sistemul “Poi cum ce asteptari ? Sa fac si eu niste combinatii, cum fac baetii aia mari”.

Ei bine in clipa in care auzeam gunoaiele spunand chestia asta, treaba era clara! Fi-mi-ar scarba.

In schimb, am cunoscut si persoane care isi doreau sa faca ceva bun pentru tara asta, sa dea ceva inapoi societatii din binele de care au avut ei parte in viata. De aici vreau sa va spun ca eu NU CRED in omul sarac care se implica in politica. Nu cred. STATISTIC vorbind, interesul principal va fi cel propriu. Ceea ce ne duce din nou la gunoaiele cu combinatiile lor de care va spuneam mai sus.

Asadar acel raspuns simplu de care va spuneam mai sus, e ca un politician adevarat e cel ce este bine ca situatie materiala (nu neaparat bogat, ci linistit din punct de vedere financiar) si care are ca scop principal binele tarii.

Nu e o utopie, nu e deloc nerealizabil ! Dar pentru asta trebuie sa avem grija la LIDERII pe care ni alegem fiindca ei vor fi modelele celor de sub el. Intotdeauna!

Warren Buffett, cel mai mare investitor din lume, are o vorba “You can’t make a bad deal with a good person!” adica daca omul respectiv e un om, un om bun, intr-un fel sau altul va face pe dracu in patru sa isi respecte promisiunile si sansele de nasoale tind spre zero!

Un combinatozaur infect (nu dau exemplu ca e plin guvernu), care vedeti ca iai alege fortat cuvintele cand vorbeste INTOTDEAUNA mai deveme sau mai tarziu iti va demonstra ca e un infect si un ipocrit, asadar nu poti sa iti pui increderea in el nici macar sa iti plimbe cainele “de ici pana colo” fiindca cel mult pana la jumatatea drumului iai va arata adevarata fata (de infect) si o va face cu nonsalanta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Unde sunt oamenii buni ? Sunt destui dar problema e ca majoritatea nu stiu proberbul japonez “cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii, lupti ca talharii” si nu vor fi in stare sa lupte IN FUNCTIE DE SITUATIE ci vor prefera sa lupte ca samuraii in timp ce talharii il vor manca de viu.

Asadar, dragi viitori lideri ai Romaniei, invatati inainte de toate sa fiti dracu BARBATI. Evitati ipocrizia si penalizati-o cat de drastic posibil fiindca ipocrizia si falsitatea e cea mai periculoasa si scarboasa caracteristica umana de la Adam si Eva incoace. Cartea voastra de vizita si reputatia voastra e data EXCLUSIV de caracterul si personalitatea voastra.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile