Smarter_way_USA

“Dumnezeu face minuni” – Cum se fraudează banii din Programul Național de Dezvoltare Rurală creat de Liviu Dragnea (Video)

20/02/2019 | Cre($)tinism | 2,594 views

Cand tot spun eu ca cel mai usor se fura cand il bagi si pe Cristos si alti prieteni imaginari in combinatie, mi se spune ca sunt nebun la cap ! Ei bine luati de aici cum face ‘preot’ (fi-mi-ar scarba) bani cu statu … Si face asta linistit fiindca toti cretinii pleaca capu cand vine vorba de cristos si astfel ei pot fura linistit ca ii bate dumnezo pe aia ce pun intrebari …

Ascultati cum preotu ala arogant zice ca dumnezo face minuni cand a fost intrebat de nasoale ? Poi da cum altfel ati fi vrut sa raspunda un ticalos ? Dupa care le da cu mir pe enoriasi pe frunte si ii pune sa ii pupe mana … Dupa care enoriasii se duc spre case pe drumuri pline de noroi care ar fi trebuit sa fie asfaltat din banii primiti de la stat … las-o’n p*** mea de treaba … iar preotu si preoteasa umbla cu volvo XC90 si Mercedes GLE (jeep-uri ca doar n-ai cum sa umbli altfel pe drumurile alea, nu?) … iar astea din banii facuti ca preot intr-un satuc din Tulcea, nu ? Pe dracu sa-l f***! De fapt pe firme cu 0 cifra de afaceri si 0 profit, care primeste 130 de contracte cu statu in 4 luni prin Programul National de Dezvoltare Locala infiintat de cine credeti ? BINGO! de insusi Liviu Dragnea.

Si asta e abia UN CAZ … gasiti mai multe in materialul video de mai jos. Ideea e ca daca de la un preot avem asteptari de genu …. ce dracu de asteptari sa ai de la alti combinatozauri sau de la Liviu Dragnea & Co ?

PS: 100.000 de euro = 46 de lampi care au un pret mediu de 50 de euro potrivit celor de la recorder.ro … adica pret mai mare de 40 de ori !!! Diferenta de bani unde credeti ca merge ? Exact! Exact acolo unde v-ati gandit si voi! De era vorba de autostrazi la ce sume ajungeam ? Exact! intrebare e de fapt, care autostrazi ?

Votati PSD in continuare fiindca, dupa cum vedeti, se pare ca PSD-u are firul scurt cu Dumnezo, si impreuna fac minuni!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile