Smarter_way_USA

Despre tentativa penibilă de “luptă” a unui “jurnalist” cu un “motociglist” cu bune și cu rele.

04/02/2019 | Lume nebuna | 8,620 views

Dupa toata caterinca bine meritata despre Mircea Badea ca s-a bagat intr-un domeniu pe care nu-l stapaneste, haideti sa analizam treaba ceva mai mult decat caterincile de care n-am bucurat o zi si’o noapte.

Cum ar spune BUG MAFIA: “Şmecher, dacă ştii ce-nseamnă, mulţi înţeleg altceva. Asociază mai mereu cu smardoiala. Dacă eşti bun pe asta, poa’ să fie şi ea, dar asta înseamnă să fii taur comunal pe treaba ta !!!”

Adica stai dracu la masuta daca acolo esti bun, nu te baga undeva unde acel cineva cu care te lupti pe ceva anume (fie si o smardoiala) asta face toata ziua, fiindca sansele de reusita iti sunt aproape ZERO!

Mircea Badea, cu siguranta ati vazut pe la tembelizor ca are aere de smardoi postand cu diverse ocazii poze si videouri facand spagatu pe 2 scaune, dand cu pumnii in sacul de box, iar daca ne uitam mai cu atentie, omul are lovitura destul de buna (atat cea de pumn cat si cea de picior, INSA una e sa te lupti in sala linistit stand pe loc si dand cu pumnu si picioarele, si alta e sa lupti cu cineva la propriu unde implica tactica, joc de picioare, experienta si cunoasterea si/sau interpretarea IMEDIATA a actiunilor adeversarului.

Ei bine Mircea clar nu dobandeste chestiile astea, asadar foarte bine ca si-a invatat lectia ca poate asa isi potoleste aerele de smardoi si revine la masuta unde, DA, trebuie sa recunoastem ca a facut si face performanta (asa cum e ea, buna sau rea dar o face).

Daca esti luptator (mie unu nu imi pare deloc luptator bun motociglistul sau ce e ala), ai aere de mare smardoi si vrei sa nu mai ramai un neauzit (din pura frustrare personala) tine dracu steagul sus si lupta cu luptatori nu cu jurnalisti, avocati, zugravi sau medici, ca e penibil. Foarte penibil.

Nu vreau sa ii iau apararea lui Mircea Badea, chiar ma bucur (in cazul in care e sanatos si si-a revenit) ca i-a aratat cineva ca fantasmele de smordoi iti pot fi scoase chiar si in 4-5 secunde DAAAAAAR ce s-a intamplat la tentativa aia de lupta e penibil pentru AMANDOI iar cei din organizare sunt niste CRETINI la fel ca cei doi bombardieri.

Daca murea Mircea Badea? Cine era tras la raspundere? Cine ajungea la parnaie? Ca nu e vorba de un meci oficial, in cadrul unui circuit aprobat, in cadrul unei federatii, cu o tona de hartii semnate si aprobari luate. Nu. A fost un eveniment de marketing ieftin in care 2 bombardieri s-au batut la mall. Deaia, in ciuda palmaresului pe care il afiseaza “luptatorul”, Teodor Constantin nu are „atitudine” de artist martial autentic ori de luptator profesionist. Dacă esti cu adevărat smecher/bomabrdier, nu te bati cu Mircea Badea, ca nu demonstrezi nimic, nimanui.

De fapt, acest meci arata de ce artele martiale au ajuns, din pacate, niste manelisme ale epocii moderne. Unii se antreneaza de 2 ori pe saptamana si cred ca-si pot lua centura neagra in cativa ani, cu usurinta cu care ai lua, de pilda, un doctorat.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile