Smarter_way_USA

#earningsreport – Lista companiilor ce vor afişa raportări financiare în săptămâna 4-8 februarie 2019

04/02/2019 | Diverse | 1,474 views

Saptamana viitoare va fi una dintre acele saptamani ale anului in care sigur-sigur nu ma voi plictisi, voi avea zilnic rapoarte de citit, actiuni de tranzactionat si bani de facut!

Asa cum v-am obisnuit, revin cu un articol cu lista companiilor ce vor afisa rezultatele financiare in saptamana 4-8 februarie 2019. Saptamana asta vor avea loc raportarile financiare ale unora dintre cele mai importante companii de pe WallStreet!

Tentante pentru mine saptamana aceasta mi se par Alphabet (Google), Twitter, Marathon Petroleum, Snapchat, Walt Disney si British Petroleum si probabil voi merge pe toate. Multe dintre ele, am incredere in ele ca vor raporta bine, si mai ales, daca luam in calcul si corectiile din ultima vreme, eu cred ca e destul de safe sa profit de aceste oportunitati. Altele in schimb voi merge pe short fiindca nu cred ca vor raporta suficient de bine.

The most anticipated earnings releases scheduled for the week are Alphabet #GOOGL, Twitter #TWTR, Snap #SNAP, Cleveland-Cliffs #CLF, Take-Two Interactive #TTWO, Alexion Pharma #ALXN, Walt Disney #DIS, BP #BP, Clorox #CLX, and SYSCO #SYY.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand https://goo.gl/wYpyv9

LATER EDIT: Va reamintesc ca platforma de tranzactionare la bursa mult recomandata de mine pe acest minunat blog, are o noua versiune lansata si anume cea in LIMBA ROMANA !

Este un pas nou spre intrarea pe piata din Romania in adevaratul sens al cuvantului ASADAR faceti-va cont pe site https://goo.gl/wYpyv9 (dureaza sub 1 minut) si ramaneti aproape fiindca urmeaza noi lansari de instrumente.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile