Smarter_way_USA

Mai rău/penibil decât bărbatul care face curte la toate femeile, e femeia care e convinsă că e curtată de toți bărbații!

12/02/2019 | Diverse | 1,363 views

Mai rău/penibil decât bărbatul care face curte la toate femeile, e femeia care e convinsă că e curtată de toți bărbații!

Ca bărbat n-am înteles niciodată treaba asta cu curtatul, decat istoric vorbind, cand era vremea lor.

In zilele noastre, am spus si o repet, BARBATUL are treabă pe planetă și total alte preocupări decat umblatul după oi, iar FEMEIA alege, DUPĂ CARE, barbatul avand pe birou ofertele femeilor, va alege si el aleasa pentru timp scurt sau lung sau alături de care își va petrece viața și care e cea mai potrivită pentru a fi mama copiilor lui, cea mai importanta avere.

V-am mai tot spus să stați liniștiți și liniștite că toți suntem blestemați dacă ne vedem de treaba pentru care am fost aduși pe lume să avem pe cineva mai devreme sau mai târziu!

Personal, cu toată MODESTIA (pe care NU o am fiindcă nu-i văd rostul) vă spun că eu NICIODATĂ nu am căutat (din lipsa de timp si interes, si mai ales din lipsa de ficati puternici sa tolereze activitatea asta injositoare pe care unii masculi o fac fara sa-si dea seama ca traim alte vremuri, nu mai e ca’n povesti) si nici nu ma vad vreodata cautand vreo maimuta sau curtând vreuna (dacât pe a mea, desigur!) fiindca ROI (rentabilitatea investitiei/incercarii) nu se bate cu standardul profitabilității de care am nevoie.

Intotdeauna am fost gasit. Si am fost gasit in marea majoritate a cazurilor de cele mai potrivite persoane potrivit stadiului meu din acea perioada.

Nu e aroganta ce v-am spus mai sus! E chiar foarte sanatos așa! Și pe termen lung AMBELE PARTI au doar de câștigat.

De ce spun ca femeia alege ?

Asta e o chestie foarte greu de inteles de unii/unele, deaia treaba e foarte simpla si logica.

Oricât am crede, noi bărbații că noi suntem miezu din fanta care alege dintre muritoare, de fapt și de drept, noi bărbații, PUTEM ALEGE doar maimuțele în care să ne golim proteinele, însă și asta, e cu acceptul lor, că altfel e coteț/viol și suntem bărbați, așadar nu avem nevoie de forță pentru așa ceva.

Întotdeauna ce e pe termen lung sau “forever” cum s-ar spune în cărțiile cu sirop, e despre potriveala de care va spuneam mai sus si anume aia in care bărbatul își face treaba pe planeta linistit, si anume sa realizeze ceva in viata lui iar femeia, aia cu care se va realiza chimia, va fi aia care il va alege.

NU AIA vazuta de el in club si invitata la un shot si stransa de pe jos si dusa acasa pentru a-i baga veverinta in scorbura. Aia e consumabila doar. Statistic vorbind “relatiile” alea se termina pe piesa Deliei cu “Da, mama! Sunt beata!”.

Ei bine, ca sa concluzionam, FEMEIA, sexul frumos al acestei lumi frumoase, e cea care alege si prin FEMINITATEA ei, il face pe BARBAT sa o aleaga!

Si DA, e foarte BARBATESC si v-o spune asta cineva cu barbatia in stare perfecta din dotare, ca nu esti mai putin barbat daca ACCEPTI sa fi ales de o femeie si nici femeia nu e mai putin femeie daca accepta ideea ca e FEMEIE si ca cea mai puternica arma impotriva barbatilor e FEMINITATEA !!!

Si credeti-ma ca asa e CEL MAI SANATOS! Altfel fereasca Dumnezo de felul in care va fi relatia aia si fereasca Dumnezo sa se mai nasca si pui vii din combinatia asta … ca uite asa se ajunge la lumea moderna cu divorturi la tot pasu, cu casnicii nefericite, cu violenta domestica, cu copii crescuti fara parinti sau educati prost si care vor devenii doar niste simpli drogati/emo vesnic slabi si nefericiti!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile