Smarter_way_USA

Un nou instrument de tranzacționare – indicele FANG+

06/02/2019 | Bursa & Investitii | 1,774 views

Doresc sa te informez ca XTB a introdus in oferta sa un nou indice bursier – FANG+, compus din actiunile a 10 cele mai mari companii din sectorul de tehnologie la nivel mondial.

Acest indice este foarte interesant, intrucat, in ultimii ani, gigantii tehnologici au revolutionat modul in care traim si au starnit interesul investitorilor.

Click aici pentru a deschide un cont de tranzactionare!

Cele 10 firme componente ale indicelui FANG+ sunt: Facebook (FB), Apple (AAPL), Amazon (AMZN), Netflix (NFLX), Alphabet (GOOGL), Alibaba (BABA), Baidu (BIDU), Nvidia (NVDA), Tesla (TSLA) și Twitter (TWTR).

De ce să investești cu XTB?

După 16 ani de la înființare, XTB este acum al patrulea broker listat din lume ca mărime și cel mai mare din Europa Centrală și de Est, cu birouri în peste 10 țări.  Grupul XTB este, de asemenea, reglementat de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, incluzând FCA și KNF. Investitorii care aleg XTB, beneficiază de:

Acces la peste 3000 de instrumente financiare – acțiuni, FX, indici și mărfuriPrograme educaționale complete, condiții excepționale de tranzacționare și tehnologie avansată dezvoltată in-houseInstrumente de analiză a piețelor.

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 80% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile