Smarter_way_USA

Apple & Goldman Sachs lansează noul card de credit: The Apple Card

25/03/2019 | Bursa & Investitii, Gadgets & IT | 1,189 views

Astăzi Apple și-a lansat noul său card de credit impreuna cu Goldman Sachs, numit The Apple Card. Pentru a-l obtine, utilizatorii se pot înscrie prin dispozitivele iPhone și pot obține acces la card în câteva minute.

Cardul se bazează pe Apple Pay, divizia de plati mobile si portofel digital a gigantului IT, proiect lansat încă de la începutul lui 2014.

Pentru situațiile în care Apple Pay nu este acceptat, Apple a creat un card de titan minimalist. Are afisat pe el doar numele tău, gravat cu laser, fără numarul cardului și alte informații sensibile. Acest card te plătește 2% în numerar înapoi in sistem CashBack pe tranzacțiile Apple Pay, 3% la achizițiile făcute direct prin Apple și 1% la achizițiile cu card fizic.

Acest card este un pas spre un nou pentru ambele companii.

  • Apple, care a anunțat luni abonamente noi pentru servicii video și cel de știri, și încearcă să dezvolte noi surse de venituri dincolo de produsele sale hardware populare.
  • Pentru Goldman Sachs, primul său card de credit va continua să impulsioneze creșterea în produsele financiare ale consumatorilor după ce a petrecut cea mai mare parte a celor 150 de ani de viata dedicați pentru investitori, corporații și instituții guvernamentale.

Apple Cash a prezentat la evenimentul Apple Spring pe 25 martie 2019.
Cardul, care permite utilizatorilor să gestioneze cheltuielile și recompensele prin intermediul unei aplicații pentru iPhone, a fost testat de angajații ambelor companii.

Atât acțiunile VISA cât și cele ale Apple, MasterCard si Goldman Sachs au scăzut ușor asupra anunțului de la Apple. Daca doriti sa investiti in aceste companii listate la bursa va recomand platforma aceasta si aceasta!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile