Smarter_way_USA

Azi mi-am convins electricianul să devină investitor la bursă! Și sunt mândru de asta!

21/03/2019 | Bursa & Investitii, Imi place | 1,397 views

Astazi mi-am chemat electricianul pentru ceva treaba acasa la mine si in discutii cu el am aflat ca omu isi face meseria de electrician EXTRA pe langa cea de profesor (la un liceu din cate am inteles), are 5 licente universitare si e foarte destept omul si pasionat de tot ce face. Era genu ala de tocilar dar om fain, ascultator si dornic sa isi investeasca banii si sa nu ii tina la saltea!

Partea interesanta e ca pana la plecare, omului i-am deschis doua conturi pe bursa internationala (aici si aici) si unul pe bursa din Romania unde are de gand sa investeasca luna de luna cate 1000 de lei in Banca Transilvania, Romgaz, DIGI si Electrica. Adica unde are bani de dat acolo si cumpara actiuni. Si DA! Castiga bine omu fiindca e rapid si face treaba buna!

DA! Se pare ca chiar exista speranta de la viitorul acestei tari din punct de vedere al educatiei financiare! Azi am educat financiar un om deja educat in multe alte domenii.

Iar zilele urmatoare ii voi face personal o consultanta de investitii la bursa, cum stiu eu mai bine (si STIU) fiindca, fiind si profesor, omul vrea sa facem totul ca la carte!

DA! Iata ca se poate! #bursaepentruoameni

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile