Smarter_way_USA

Cont revolut blocat ? Iată un astfel de caz

14/03/2019 | Gadgets & IT | 1,414 views

Se pare că sunt probleme destul de grave cu cardurile Revolut în ceea ce privește o bresa de securitate legată de activarea carsului înainte de a ajunge la client. Vă las mai jos un caz, via zoso.ro.

Salut, Acum câteva zile mi-am creat cont în aplicația lor si am transferat ceva bani. Din spusele lor urma ca în câteva zile să ajungă şi cardul fizic, urmând ca până una alta să pot sa folosesc acel card online.

Astăzi cineva avea deja numerele de pe card (plus codul CVV)şi a încercat sa cumpere chestii de pe net din Slovenia. Spre norocul meu nu am activat plata online pentru acel card. De ştiut că acel card e încă la ei sau pe drum, aşadar au o breşă mare de securitate. Ai printscreenuri mai jos:

https://bit.ly/cont-revolutRevolut e foarte fain și chiar îmi place. Cardul nu e activat până nu îl activezi tu din aplicație. Dacă o faci înainte să îți ajungă și ești furat, înseamnă că selecția naturală și-a făcut treaba. Ce-i cu titlul ăsta de Cancan totuși?

Citeste si: Ce este Revolut şi cum funcţionează

Mai bine la ING unde dacă plătești cu cardul ceva în euro au modestul curs de schimb de 4.8 lei pentru un euro. Dar evident, își fac reclamă că nu au comisioane.

O glumă relevantă: :)

Police: Why didn’t you report your stolen credit card?
Man: The thief was spending less than my wife.
Police: Then why are you reporting it now?
Man: I think now the thief’s wife has started using it!

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile