Smarter_way_USA

Copiii, moda şi atitudinea … cum ţi creşti, aşa îi ai!

28/03/2019 | Diverse | 1,382 views

Zilele trecute, o doamna, mi-a spus intr-un mesaj privat referitor la o postare de-a mea despre cum a evoluat lumea in ziua de azi (nu doar din punct de vedere vestimentar, ci si din punct de vedere al atitudinii de BARBAT/FEMEIE versus puţoi/maimuţă) cum ca nu intelege cum dumnezo a putut veni ficasa acasa cu un baiat care avea haine pe el de zici ca erau sfasiate de caini (dar in trend cu “moda”) si isi facea griji daca e in siguranta fiica ei alaturi de țânc.

Trecand peste faptul ca na … gusturile nu se discuta (asta e moda si asta se prezinta la TV si in muzica asadar spalati-va pe cap cu ele), initial voiam sa evit sa ii raspund la intrebare si i-am raspuns abia a doua zi in felul urmator.

“Doamna, am intrat din pura curiozitate pe profilul dumneavoastra de facebook si al sotului dumneavoastra si ce credeti ? Raspunsul pe care vi-l dau acum a venit INSTANT. “Moda” si cancan-ul sunt subiecte foarte interesante pentru dumneavoastra din cateva observ. Vad ca va uitati si la emisiunea “Schimb de mame” … Asta spune foarte multe despre dumneavoastra! Si nu e de bine! Decat daca poate chiar faceti schimb cu ceva bun pentru educatia copiilor! Desi slave sanse din astfel de emisiuni.

Fetita dumneavoastra a ales, pe langa ceea ce a vazut la tembelizor, muzica si filme, FIX ceea ce a vazut si la dumneavoastra ca incurajati si anume vedete de carton din CanCan si WowBiz si daca ma uit la cum ce poze aveti, sigur sigur nu a invatat ELEGANTA din pozele si postarile dumneavoastra (si nu doar vestimentar vorbind), no offense si nu mi-o luati in nume de rau, dar copii vor sa aduca acasa ceva de care parintii sa fie mandrii! Ei bine, de ce nu sunteti mandrii de alegerea fetitei ?”

Dupa cum probabil va dati seama, doamna s-a crizat ca na … cum imi permit sa ii spun asa ceva ! Nasol, adevarul doare! Asadar am incheiat discutia spunandu-i:

“Doamna, nu stau sa dezbat subiectul cu dumneavoastra, fiindca mi s-ar scorojii peretii de plictiseala si am si alta treaba pe planeta INSA stati linistita ca nu este doar vina dumneavoastra! Copiii isi formeaza viata/imaginea/principiile maxim 5-10% din exemplul parintilor, restul e din anturaj, muzica, filme si tot ce vad ei moda/glamour si alte cretinisme! Mergeti mai bine si preocupati-va de educatia pe care i-o veti transmite de acum inainte fiindca niciodata nu e prea tarziu. Abia v-a ajuns odrasla la liceu! Inca veti avea multa treaba cu ea!”

Ceea ce este important de retinut este ca copiii, cel putin pana incep sa constientizeze cat de cat binele de rau, moda versus penibil, trebuie sa aveti grija de ei, preocuparile si de principiile lor ACASA, fiindca cum ii cresti, asa ii ai!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile