Smarter_way_USA

Dacă ai fi investit $100 în BTC în 2010 până azi ai fi câștigat peste $1.300.000! Dar în celelalte cryptomonede ?

19/03/2019 | #crypto | 1,145 views

Bitcoin (BTC) a adus cel mai mare câștig, chiar dacă are și avantajul că se tranzacționează mai mulți ani astfel dacă ați fi fost inspirat să investiți în BTC la mijlocul anului 2010, în prezent ați fi avut peste 1.3 milioane de dolari.

Graficul de mai sus include primele 15 criptomonede în funcție de market cap, cu excepția USDT. Analiza nu ia în calcul timpul de viață a respectivelor criptomonede, dar acesta variază de la nouă ani la cinci ani.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Pe locul doi se află ETHEREUM (ETH), cu o creștere a valorii la 68.000 de dolari în aproape patru ani. Pe locul trei se află Dash, cu o valoare cumulată de 39.000 de dolari în cinci ani.

XRP (Ripple) a înregistrat cele mai scăzute profituri, cu o valoare de puțin peste 6000 de dolari în mai mult de 5 ani.

Este demn de remarcat performanța remarcabilă a Binance Coin (BNB), care în mai puțin de doi ani a depășit 13.000 de dolari.

Dintre criptomonedele de top, Bitcoin Cash, Bitcoin SV și IOTA au avut performanțe negative. Acestea au pierdut din valoare de la listarea pe exchange-uri.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile