Smarter_way_USA

Iordache: Că e la stat, că e la privat, condițiile de spitalizare sunt la fel! Realitatea e aia pe care v-o spun eu!

23/03/2019 | Diverse | 1,404 views

Nu stiu voi cum suneteti dar eu unu ii doresc lui Iordache sa aiba parte cat mai curand de contiile de spitalizare de la stat care sunt, dupa cum spune el, la fel ca cele de la privat. Asadar ii dorect cat mai curand sa se convinga de ceea ce spune prin experienta proprie!

In alta ordine de idei … a se observa modul de dialog intre Iordache si jurnalista … citez: “Realitatea e aia pe care ti-o spun eu !”

Ati inteles ce si cum ne spune homunculul ? :) Deci voi ce vedeti in spitale sunt doar in inchipuirea voastra … de fapt si de drept, conditiile sunt alea pe care vi le spune el. Voi sunteti niste cretini si nu va dati seama singuri si nu vedeti realitatea … iar Iordache va lumineaza si va spune sa stati linistiti ca ceea ce vedeti prin spitale sunt niste trucaje ordinare!

De asemenea a se observa tonul si modul in care discuta !

Omul nu e capabil si nu vrea sa poarte dialog si stiind ca nu poate sa il duca (dialogul) se foloseste de tehnici de intimidare (pur PSD-iste) prin care scursura “ameninta” ca ii inchide telefonul jurnalistei daca nu il lasa sa se gandeasca ce sa raspunda sa dea bine pe sticla si sa ii prosteasca pe prosti cum e de fapt realitatea.

Pana una alta … chiar si in conditiile astea, iata ca sunt suficient de multi CRETINI care chiar si in conditiile astea, totusi, voteaza PSD, asadar Romania merita sa aiba un guvern de genul asta pana se invata minte!

PS: Oricum … foarte tare jurnalista! A facut față perfect “dialogului”!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile