Smarter_way_USA

Milă mi-e de tine dar de mine mi se rupe sufletul …

16/03/2019 | Lume nebuna | 1,156 views

Stirea zilei de azi: “Liviu Dragnea a fost prezent, sâmbătă, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizația locală. La puţin timp după declaraţii, Liviu Dragnea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital. Dragnea a acuzat dureri puternice de spate, ca și ieri, la Dâmbovița, unde a fost prezent tot pentru a participa la alegerile din organizația locală.” Sursa: PauzaDeStiri.ro

Azi dupa ce o buna perioada de timp, inca se discuta despre protestul pentru autostrada, dintr-o data subiectul principal al zilei au devenit problemele de sanatate ale sefului PSD, Liviu Dragnea.

Ok, cu totii putem avea o prima reactie de satisfactie personala (pe-alocuri legitima) insa, oameni buni, chiar atat de jos am ajuns ca specie ?

Motive pentru care sa il urasti pe omul asta avem si ne-a dat mult prea multe, eu unu cred ca am mai multe motive decat au 90% din romani, si n-am sa stau sa le enumar fiindca aceste motive sunt de mukt inainte sa fie relevant onul in politica romaneasca, dar TOTUSI, un lucru il stiu sigur si am fost educati si asa m-am si auto-educat ca de problemele de sanatate ale oamenilor sa nu ma bucur niciodata!

Stiu, imi veti putea da nenumarate motice pentru care v-ati putea, repet, LEGITIM, sa va bucurati sa-l vedeti in chinuri … insa, cu ce va ajuta concret asta ??? Satisfactie temporara ? Doavada ca uneori karma functioneaza ? Dar chiar si asa, satisfactia fiind temporara, va intreb din nou, care e logica ?

Un dusman, oricare ar fi el, daca ii vrei raul sau il vrei in chinuri, va spun eu ca cea mai “PROFITABILA” metoda de a avea loc este tinandu-l in viata si sanatos dar dauna sa fie mai mult PSIHICA fiindca credeti-ma, pe Dragnea orice durere e pistol cu apa pe langa durerea pe care ar avea-o cand isi pierde puterea, de a fi scos din politica, de a ajunge exact ca oamenii de care isi bate joc, ii minte si ii prosteste ca pe ultimi prosti.

De probleme de sanatate nu se rade!

TOTUSI, la cat de mult il urasc parca nici mila nu imi este cand stiu umilinta pe care o am din cauza lui la fiecare declaratie pe care o face si MAI MULT DE ATAT la alegerile unde vad, neputincios, ca in tara in care EU imi respir aerul, exista creaturi care il voteaza si sunt si mandri de asta din cauza ca, FOARTE IMPORTANT de precizat, oamenilor le place sa fie mintiti frumos, oamenii intotdeauna se uita la CUM li se vorbeste si nu la CE ANUME li se spune! Abia aia chiar isi merita soarta si asta e spre bine lor, fiindca asa vor intelege ce au votat, ce inseamna ignoranta si isi vor gasi raspunsul de li se spunea “Ia muia si pleaca!” Dap!

Ei bine, alora care il voteaza si celor care sunt prostiti uitandu-se la CUM li se spune ceva, parca le doresc mai multa tavaleala in chinuri decat unuia care profita de cat sunt uni de prosti.

Ipocrizia (fie ea chiar si diplomatie), falsitatea si ignoranta sunt cele mai oribile, periculoase, scarboase si infecte trasaturi pe care le poate avea un om.

Si problema stiti care este ?

Problema eate ca toate aceate trei trasaturi sunt INTENTIONATE, deci nu sunt la.fel ca.prostia care na, aia e … cu totii aveam.o anumita doza de prostie insa ideea e ca unde nu e, nici Dumnezo nu cere, dar ce e INTENTIONAT … acolo deja nu mai exista mila si acolo, in aceasta categorie fac parte atat cei ce il voteaza cat si Liviu Dragnea.

DAAAR Dragnea macar profita de asta, restu raman doar cu muia iar victima colaterala suntem si noi, ceilalti, care stam si asistam neputinciosi fiindca “opozitia” din tara asta, de desteapta si diferita ce se crede, nu unita deloc si isi dau in cap facandu-si singuri rau unii altora, ceea ce ii scutesc de o treaba pe ticalosi.

Cu toata dragostea, numa bine, rau la nime dar am vrut musai sa va transmit asta.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile