Smarter_way_USA

Nu mai pot cu fakeuiala și ipocrizia de la Premiile GOPO și cu scandalul cauzat de participarea maneliștilor la eveniment! (VIDEO)

20/03/2019 | Diverse | 3,630 views

Azi toata ziua mi-a fost inundat facebook-ul cu marrea tragedie despre premile GOPO sau DOPO sau cum le-o fi spunand, datorita faptului ca au fost invitati si reprezentanti ai “INCULTURII” adica manelisti (sau cel putin asa o ard complexatii si frustratii si specimenele cu probleme grave de personalitate) despre acest subiect.

Stiu, e un eveniment CULTURAL si na … trebuie dint-o data sa ne punem o ALTA FATA (fi-mi-ar scarba de fetele voastre) si sa o ardem BRUSC sofisticati si oripilati din cauza ca niste reprezentati ai artistilor manelisti au fost invitati la un asemenea eveniment …

Avand in vedere ca trebuia sa faca cineva treaba asta “murdara” de a risca sa ii contrazica pe IPOCRITII astia INSALUBRII si NESIMTITI, am zis ca … daca nu eu, atunci cine ? CORECT!

Deci … sa incepem, zic!

Toata povestea este despre faptul ca la un moment dat pe scena si-a facut aparitia trupa manelistului Dan Bursuc, Kana Jambe, care a cantat “Romanian Rapsody”, un cover dupa celebra piesa “Bohemian Rapsody” a trupei Queen, urmat de o melodie din repertoriul propriu.

Va prezint mai jos VIDEO-ul cu momentul controversat:

Eu vad multa lume amuzata si cam atat … e un singur domn acolo, habr n-am cine e si nici nu ma prea intereseaza care se uita in stanga si in dreapta oripilat de zici ca vai de mine ce ce , tulvai domne ce s-a putut intampla … zii ca e o crima pe scena sau vreo chestie de genu …

E drept … cam de prost gustu solistul imbracat in maioul ala … foarte de prost gust, asa este, mai ales ca ii cam face de rusine pe solistii manelisti care cam o ard la costum de felu lor, dar na … treaba lui … unde nu e nici Dumnezo nu cere, dar aia e cultura lor si aia si-au prezentat-o!

Pentru a prezenta cat mai clar POTOPUL care a revarsat dupa eveniment, am vrut sa va dau aici toate citatele oamenilor de CULTURA care s-au plans si oripilat la modul cel mai penibil si ipocrit si infect mod cu putinta, insa am sa va prezint doar unul dintre ele si anume:

“Aseara premiile Gopo. Glamur, eleganta, parfum… asta daca organizatorii nu ar fi gresit flagrant aducand manele in scena”, a scris Monica Davidescu.

Nu stiu cine e duduia, si nici nu vreau sa aflu datorita ipocriziei si nesimtirii de care a dat dovada, INSA ceea ce vreau sa subliniez sunt urmatoarele chestii.

1. Auzi ca glamour, eleganta, parfum … deci printesa traieste in lumea ei … acolo totul e despre fake-uiala … si intamplator am cunoscut cateva persoane ce participa la premile alea … credeti-ma cand ajung alea/aia acasa … ce vezi in Las Fierbinti e maxim de cultura pe langa ce vezi la PERSONALITATIILE alea care vorbesc de glamour si eleganta si parfum. Unora le sar greierii din calcaie dar ei sunt prezenti la GOPO si brusc sunt plini de cultura.

2. Oameni buni … traim in Romania, cu totii stim ce cultura caracterizeaza tara asta … CU sau FARA voia noastra in tara asta exista o FOARTE MARE parte a populatiei, reprezentata de rromi, tigani sau cum vreti voi sa le spuneti care asculta acel gen de muzica si NU DOAR acei oameni asculta acel gen de muzica, haideti dracu sa nu fim ipocriti.

3. Nu ascult manele … de fapt si de drept in ultimii ani pot spune ca nu prea ascult muzica … insa cand mi se intampla sa dau play la ceva, aia e CLAR muzica FARA VERSURI, adica prefer sa ascult o linie melodica, preferabil BUM!BUM! nebunii dealea de house/minimal unde pot sa imi imaginez ce vreau eu, ce versuri vreau ei, n-am nevoie de alte versuri, fiindca aprope toata MUZICA ROMANEASCA (si nu numai) e compusa din piese ale caror versuri sunt MUUUUUULT mai infecte si mizerabile decat manalele … vezi ‘Da, mama! Sunt beata!” si multe altele de genu … Trebuie sa fii extrem de ipocrit ca om sa dai credit unei piese de genu “Da mama! Sunt beata!” si sa spui nasoale de manalele! Eeeextrem de ipocrit trebuie sa fii!

4. Noi daca catalogam rromi si tiganii ca fiind inculti, prosti si asa mai departe, credeti-ma ca asta ne vor si arata ei ! Pe sistemul, cum iti asterni, asa dormi!

Personal m-am nascut intr-un oras unde poate vreo jumatate din populatia de 40.000 de locuitori e compusa din tigani … care stau in case dealea unde daca arunci o piatra in geam ies 20 de tigani la tine!

Ei bine, daca e sa fi invatat ceva din traiul intr-un oras cu atat de multi tigani, aia a fost ca in 90% din cazuri, am fost tratat fix la fel cum i-am tratat eu pe ei … Asadar daca ma uitam urat la ei, se uitau de 2 ori mai urat la mine, IN SCHIMB daca ii tratam la fel ca pe orice alt om, zici ca eram membru al familiei si unii chiar SE STRADUIAU sa imi arate ca sunt oameni faini!!! Si credeti-ma sunt multi tigani care au un caracter muuuult mai bun si mai salubru decat multi sofisticati deastia ce ii vezi blamandu-i!

5. Problema cu menelele nu e muzica !!! Acolo e vorba de gusturi !!! Nu trebuie sa placa la toata lumea !!!

IN SCHIMB, problema cu adevarat nasoala la manele e MANELISMUL la fel cum e nasol si PSDISMUL si nu PSD-ul in sine! Poate asa intelegeti … Cu totii am cunoscut si ”manelisti” si ”psdisti” de treaba, insa cu totii cand am vazut MANELISM si/sau PSDISM de care ne-a fost scarba fiindca ATITUDINEA de manelist e problema si nu maneaua !

5. Au intrat cu forta acolo ? Au venit nechemati acolo ? Sau au venit invitati ? Ei bine, daca au venit invitati inseamna ca au venit invitati cu un motiv anume. Iar declaratia organiztorilor mie mi se pare una respectabila si anume ca trebuie sa respectam diversitatea. Maneaua, incultura sau cum vreti voi sa ii spuneti, caracterizeaza o mare parte din cultura romaneasca! Haideti sa o recunoastem ! Nu zic ca trebuie sa o prezentam ca exemplu … dardaca o piesa ca ”Da, mama! Sunt beata! Da nu comenta ca asa ai fost si tu candva!” (a lu’ Delia Matache) e respectata (tot pentru diversitate) nu vad care e problema cu maneaua).

6. Din punct de vedere al calitatii si profesionalismului in muzica … multi cantareti de manele sau instrumentisti de manele sunt MUUUUULT peste alti artisti, instrumentisti ridicati in slavi, doar pentru ca nu au legatura cu manelele. Orice om cu ceva experienta in muzica poate recunoaste acest lucru. Care nu e ipocrit infect, desigur!

Maneaua e un GEN MUZICAL !!! Ai dreptul sa iti placa, ai dreptul sa nu iti placa !

Mie personal imi place EXTREM de mult muzica populara, lautareasca si MAI ALES, repet, MAI ALES cea machedoneasca, insa foarte multi HABAR nu au ce inseamna acea muzica si le confunda cu manelele.

Haideti sa nu mai fim atat de IPOCRITI si sa o ardem atat de sofisticati intr-o tara in care stim foarte bine cum e treaba cu aceasta cultura. Daca tot ne respectam haideti sa ne respectam si gusturile, fiindca asa cum se spune, gusturile nu se discuta !!!

Mi-a placut mult declaratia organizatorilor:

„N-am nervi să citesc toate fandoselile despre momentul «rușinos» cu manele de la Premiile Gopo, pe care mi-l asum, «susțin și semnez». M-aș fi bucurat ca lumea să fi înțeles ce incursiune ne-a propus Ivana Mladenovic cu filmul Soldații. Poveste din Ferentari într-o lume, pe care, deși nu o cunoaștem, o comentăm. Apreciez curajul lui Digudai de a juca în film și curajul băieților din Kana Jambe, care au cântat aseară în fața unui public despre care știau că le e în mare parte ostil!”, a susținut Oana Giurgiu, organizatoarea evenimentului.

Daca Bursuc sau alti manelisti au fost invitati la premile Gopo care dracu e problema ??? Nu ati incaput de ei ??? Cultura lor, pe care ei s-o respecta, nu are dreptul sa fie prezentata la un eveniment cultural ? Serios intreb !!! Cine dracu suntem noi, sa catalogam traditiile, cultura si asa mai departe …

Traim intr-o tara in care unii nu spala haine duminica fiindca ii bate dumnezo … care de pasti isi dau cu parfum in cap … sau ce stiu ce alte taditii si ritualuri mai sunt … Cu ce dracu suntem noi mai speciali ca unii care canta de femei, nasoale, bani si smekerie fiindca ai le plac lor sa cante ???

Serios intreb … Asa vreti voi sa faceti cultura in Romania ?

Hai dracu fiti sinceri cu voi si raspundeti-va la intrebarea asta … Ganditi-va putin daca nu cumva de aere de vedeta si de sofisticati ce le aveti, ati ars-o afectati ?

Repet, pe unii va cunosc si stiu ce scoateti pe gura cand nu sunteti pe sticla sau la evenimente de genu … si chiar nu halesc si sunt satul pana peste cap sa va vad si sa va ascult ipocriziile si fakeuiala care sunt unele dintre trasaturile caracteristice ale multor romani din pacate.

Invatati sa respectati DIVERSITATEA !!! Nu trebuie sa fim toti la fel !!! Fiecare e liber sa asculte si sa cante ce vor si mai mult de atat, fiecare cultura, ca ne place, ca nu ne place, trebuie respectata.

E ca si aia cu credinta !!! Fiecare are dreptul sa credea in orice prieten imaginar vrea, si sa aiba ce credinta si religie vrea el, si in orice biserica ar intra, are tot dreptul sa intre !!! Si asta v-o spune un ATEU! Sa va concentrati bine la asta!

Mno bun! M-am exorcizat si azi! O seara placuta va doresc!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile