Smarter_way_USA

#nudoarlaunii Banca Transilvania anunta și ea (după ING) lansarea Apple Pay în România

27/03/2019 | Imi place | 1,458 views

ING anunță că aduce în România soluția de plată doar cu mobilul pentru posesorii de iPhone, prin serviciul de plată Apple Pay. La scurt timp Banca Transilvania a anunțat că Apple Pay va fi disponibil și pentru clienții săi.

La scurt după ce a lansat plățile doar cu mobilul pentru utilizatorii de Android, ING anunță că soluția urmează să devină disponibilă și pentru utilizatorii de iPhone.

În a doua parte a anului, ING Bank România va aduce Apple Pay, ceea ce face plățile cu telefonul mobil mai private, simple și sigure, dar și mai rapide și convenabile pentru clienții din România. La scurt timp după anunțul făcut de ING Bank, Banca Transilvania a reacționat și a anunțat că va avea Apple Pay disponibil în curând, un mesaj care amintește de disputa dintre 5 to Go și Starbucks de pe panourile publicitare din București.

Banca Transilvania anunta si ea lansarea Apple Pay in Romania, dupa ce ING Bank Romania a transmis la inceputul zilei un mesaj referitor la introducerea portofelului digital dezvoltat de catre Apple pe piata locala. Niciuna dintre cele doua banci nu au precizat o data exacta.

Astfel, atat clientii Bancii Transilvania cat si cei ai ING Bank Romaniei vor avea posibilitatea odata cu lansarea serviciului Apple Pay in Romania, sa faca plati prin intermediul telefoanelor iPhone.

Banca Transilvania si ING Bank Romania sunt singurele banci din tara noastra care au introdus optiunea de plata NFC cu telefonul, prin lansarea BT Pay si ING Pay, insa aceasta optiune nu putea fi folosita de utilizatorii dispozitivelor Apple.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile