Smarter_way_USA

#trading – De urmărit acțiunile Boeing (BA)! În curând o posibilă revenire puternică.

12/03/2019 | #TradingDay | 1,091 views

De urmarit in perioada urmatoare ce se va intampla cu Boeing (BA) fiindca daca companiile aeriene vor tot renunta la flota avioanelor Boeing 737 cu probleme, actiunile vor continua sa scada. Pe termen scurt merge un short lejer fiindca scaderile cred ca vor mai continua insa sunt convins ca odata ce se vor clarifica lucrurile actiunea va avea o revenire spectaculoasa.

Acțiunile companiei Boeing au marcat ieri cea mai mare scadere intra-day din ultimii 17 ani (circa 13%), după ce aproape 40% din flota mondială de aeronave 737 MAX 8 au răma la sol. La o zi după accidentul aviatic din Etiopia, autoritatea aviației civile din SUA a dat asigurări că aeronava poate fi utilizată în continuare de companiile aeriene. Însă marți, Australia și Singapore au anunțat că suspendă temporar folosirea modelului de avion, în timp ce așteaptă mai multe informații despre cauzele celor două incidente.

Aici puteti investi in actiunile Boeing (BA)!

Printre companiile aeriene care nu mai pot folosi deocamdată Boeingul 737 MAX 8 se numără: China Southern Airlines, Garuda Indonesia, Shandong Airlines, Thai Lion Air, SilkAir, Fiji Airways, Ethiopian Airlines, Cayman Airways și Comair.

In functie de cat vor dura aceste anchete, posibil la urmatoarele raportari financiare, aceste scaderi de vanzari sa se vada si in rezultate INSA Boeing in ultima vreme s-a implicat in nenumarate proiecte si a facut investitii chiar si intr-o companie de mini avioane electrice care cred ca vor avea succes in viitor pentru segmentul de FlyTaxy.

Pana una alta, sa avem investitii cat mai profitabile si nu uitati ca un om informat e un om puternic!

Daca nu aveti inca un cont de tranzactionare crypto sau actiuni pe bursele internationale va recomand platforma https://goo.gl/wYpyv9 ; https://bit.ly/38Zy4UK sau aceasta https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile