Smarter_way_USA

Apropo de donațiile la catedrale. Trei copii ai celui mai bogat om din Danemarca au fost ucisi în Sri Lanka

23/04/2019 | Diverse | 2,991 views

Citisem ieri ca cel mai bogat om din Danemarca a anunţat că 3 dintre copiii sai au fost ucisi in atacurile din Sri Lanka care s-au soldat până acum cu 290 de victime şi peste 500 de răniţi.

Potrivit Smartbeta.ro, Anders Hock Povlsen este acţionarul majoritar al retailerului online Asos şi cel mai mare proprietar de terenuri din Scoţia. El mai este şi CEO-ul și singurul proprietar al lanțului Bestseller, care deține brand-urile Jack & Jones și Vero Moda. Totodată, afaceristul considerat cel mai bogat danez este al doilea cel mai mare proprietar de terenuri din Marea Britanie și primul din Scoția.

De ce va spun despre treaba asta si care e treaba cu apropoul cu donatiile pentru catedrala despre care va spuneam aici, aici, aici si aici ? Va spun imediat!

Cei ce ma urmariti pe facebook, probabil ati vazut postarea mea de saptamana trecuta cand va spuneam ca “Eh … chestiile astea sunt neinteresante … vedeti voi vreun prieten imaginar pe acolo ? Ca eu nu vad ! Plus ca nici nu e trendy sa zici ceva despre ce e acolo … ca acolo “nu e istorie” … acolo nu se poate lauda nimeni ca a fost in vizita sau ca i-ar durea in cur de ce se intampla acolo!”. Ei bine … la chestii de genu asta ma refeream !!!

Acest om bogat, cu siguranta ACUM, va avea un gand serios sa isi foloseasca banii, nu pentru donatii ipocrite si infecte pentru o catedrala (pentru care ORICUM se gasesc bani fiindca cre(s)tinii vesnic gasesc bani cand vine vorba de prieteni imaginari) ci pentru situatii de genul acesta cand in zone de genu ala din cauza coruptiei si intereslor se intampla nasoale, daca s-ar aduna niste miliardari pusi pe treaba sa se implice intr-o treaba de genu, CU SIGURANTA, influenta lor cumulata va schimba niste lucruri in bine pentru acele zone.

Altfel … zonele respective vor fi mentinute in saracie si in frica pentru a putea fi controlate si ulterior cucerite pentru a se exploata resurse si alte interese.

Dar nici nu e nevoie sa gandi atat de departe! ceea ce voiam sa va spun eu ca sunt absolut convins ca in aceste momente danezul Anders Hock Povlsen, si sper ca se gandeste serios sa se foloseasca de influenta de care are parte pentru a-si razbuna, intr-un fel, sau altul copiii!

Ganditi-va cand veti mai discuta ipocrit si infect despre “tragedii” de-a dreptul PENIBILE (din absolut TOATE punctele de vedere) cum ar fi cea cu incendiul (EVIDENT intentionat) precum cea de la catedrala Notre Dame din Paris, ca sunt probleme MULT MAI MARI pe car ele are omenirea, despre care nimeni nu discuta si ii doare in cur, dupa care ganditi-va oare cu ce BOGATII a mai ramas Danezul acum ca si-a pierdut acei 3 copii !

Danezul a ramas cu o bogatie si anume cel de-l patrulea copil pe care din fericire il mai are, altfel ramanea SARAC cu bani multi !

Ganditi-va acum cati alti oameni pot muri in continuare in astfel de zone despre care nimeni nu discuta si nu ii intereseaza ? Sau aveti cumva impresia ca oamenilor de acolo asta le e soarta si ca noi suntem privilegiati ? Eu va spun ca va inselati amarnic daca ganditi asa (cinic as putea spune) dar ganditi-va ca si voi, din pura intamplare v-ati nascut aici si nu acolo!

Stiu, prea dramatic textul acesta … insa poate va veti pune pe ganduri data viitoare cand veti discuta ipocrit despre niste “tragedii” penibile sau cand veti arunca cu banii unora care nu au nevoie de banii vostri.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile