Smarter_way_USA

Catedrala Notre-Dame din Paris a luat foc! Să dam start fake-uielii și ipocriziei pe facebook, zic!

15/04/2019 | Diverse | 2,687 views


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

De ziua mondială a artei, de ziua nașterii marelui patron Leonardo da Vinci, de ziua scufundării Titanicului, în ziua morții lui Abraham Lincoln … arde Catedrala Notre Dame din Paris. Se fac cenușă 8 secole de istorie.

Un loc în care în secolul al XIV-lea se definitivează construcția, un loc care a fost prădat în timpul Revoluției Franceze, o bijuterie în care a fost încoronat Napoleon Bonaparte, o catedrală care a supraviețuit celor două conflagrații mondiale sângeroase, tendințelor de distrugere ale naziștilor.

Și totuși …

Acum ca s-a confirmat ca n-au fost victime imi permit sa mai spun cu voce tare ca am mancat o lamaie intreaga (de scarba) si sunt pregatit sa fiu invadat in continuare de comentariile IPOCRITE si HIDOASE a oamenilor la postarile despre acest subiect.

Asadar puteti linistiti sa opriti muzica lu Salam, sa va desfaceti o bere, o punga de seminte si sa scrieti cum vi se pare voua o tragedie de nedescris, o veste ce v-a dat viata peste cap, sau cum vise face voua pielea de gaina cand vedeti acele imagini.

PS: Monstrul si bestia din mine mi-a spus ca incendiul, fiind fara victime, a fost INTENTIONAT ca sa aiba motiv sa mai manance niste bani de la cre(ș)tini si de la stat pentru renovari/reconstructie. Dar na .. probabil sunt eu nebun! Clar! Totusi eu zic ca pana si in Vaslui cred ca se miscau pompierii mai repede … mai ales in 2019 cand exista si elicoptere pentru stingerea imediata a incendiilor!

PS2: Monstrul si bestia din mine mi-a mai spus ca daca nu e adevarat ce mi-a spus prima data, atunci o fi iar ceva act terorist in numele religiei, adica acea chestie prin care e cel mai usor sa ii prostesti pe cre(s)tini cu prieteni imaginari.

PS3: Pacat de cladirea in sine ca s-au bagat multi bani la vremea ei si in toti anii ei de viata pana acum, dar na, e ok si fara ea! REPET, pentru ofuscati ipocriti sinistri, ca o sa ne putem obisnui si fara ea! Iar daca sunt bani de aruncat atunci le urez spor la munca sa mai construiasca vreo 5!

BONUS: 11 septembrie va spune ceva ? Daca tot ce va spune e doar o alta tragedie si atat sau daca sunteti empatici doar fiindca vedeti ca e la.moda sa o ardeti asa in momentele astea ca sa fiti in rand cu lumea si sa dati bine pe sticla, am vesti proaste pentru voi si anume ca VOI sunteti acei cre(s)tini de care mi-e mie scarba!

Hmm … tot monstrul si bestia din mine imi spune ca problema cu adevarat importanta e ca eu inca nu sunt hotarat daca sa imi comand o pizza sau niste paste in aceasta seara … Voi ce spuneti ?

LATER EDIT: Incognito am observat ca unele persoane, dupa ce mi-au citit postarea, tot ce i-au putut duce capul sa debiteze (public, desigur, dar fara sa-mi mentioneze numele) e ca nu sunt deloc empatic, ca de asta are nevoie planeta acum cand ne luam atat direct cat si indirect mui zilnic, sa fim emapatici!

Sa va bagati empatia undeva, nebunilor! Haideti inainte sa fim empatici, sa incercam sa fim REALISTI si sa nu mai ne lasam prostiti ca pe ultimii prosti din curtea scolii!

Nu sunt bucuros ca a ars catedrala, doar ca nici nu ma mira (am prea multi neuroni in cap si coloana vertebrala prea dreapta sa ma pot mira / preface ca ma mir in 2019 de asa ceva, imi cer scuze).

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile