Smarter_way_USA

Despre moda din mall, trenduri pentru cocălari și atitudinea aferentă tinerilor frumoși și liberi

24/04/2019 | Lume nebuna | 1,152 views

Citeam azi o postare (o gasiti aici) a jurnalistului Catalin Striblea despre aventura lui in mall unde ne-a povestit prin ce a trecut atunci cand a fost sa oi cumpere pantaloni fiului sau si mi-am adus aminte ca unul dintre cele mai groaznice motive pentru care mi groaza sa am copii, e sa ma trezesc la un moment dat cu odrasla imbracata in carpe de genu sau sa arate ca excrementele din poza. HORROR!

Probabil va veti intreba de ce! Raspunsul e foarte simplu si nu are absolut nici o legatura cu stilu vestimentar sau cu hainele in sine (fiecare se imbraca cum vrea, chiar si cu cârpe) ci cu ATITUDINEA transmisa. E la fel ca treaba cu manelele … nu e problema maneaua in sine (la fel ca hainele rupte) ci MANELISMUL (adica atitudinea de manelist). Intelegeti cum spun ?

Copiii isi formeaza stilul de viata in proportie de peste 90% din excrementele pe care le vede la televizor (scursuri gen vedete autohtone/internationale behaitoare de muzica pentru crepanati) … si anume, haine rupte, in general carpe si EVIDENT doar negre (aici e o problema grava si TRISTA de personalitate cand e OBSESIVA fiindca o dau in fantasme de emo sau cretinisme cu INTUNERIC, OTRAVI, si alte manelisme de genu), haine care se vor vedea EXTREM de bine in ATITUDINEA lor si in preocuparile lor in viata.

Faceti un test pe 100 de copii si veti vedea ca la MINIM 98 din 100 se va vedea EXACT ceea ce va spun eu in personalitatea, atitudinea si in preocuparile lor de la viata. Sa nu va mirati daca veti vedea si droguri sau gayisme in combinatia asta fiindca toate vin la pachet cu ceea ce va spuneam eu mai sus. STATISTICA mea in 98% din cazuri a iesit exact asa (indiferent ca vorbim de Romania sau alta tara). Deci ceea ce va spun, DIN PACATE, nu sunt pareri personale ci sunt AXIOME, ca la matematica … adica asa’s de la Dumnezo, vorba aia!

Repet, INGROZITOR mi-e gandu ca as putea avea vreodata copii de genu. Clar ori ma spanzur eu daca as vedea asa ceva la ei, ori ii bat pana le ies fantasmele din cap …

Va las mai jos postarea lui Catalin Striblea si o analizam impreuna:


„Am fost cu fiul să-și ia pantaloni. A.k.a ”țoale”. Ne-a condus lejer la cel mai de fițe, șmecher, trendy, magazin de la mall. Decor industrial, mult beton și fier, o muzică despre care am înțeles că-i zice ”trap”, ca la cai, și un miros de templu oriental de la diverse bețigașe, sper.”

… foarte bine precizata treaba cu decorul industrial, mult beton si fier! Notati asta fiindca va va ajuta sa intelegeti mai bine ce va spun!

“Vânzătorii erau cei mai cool oameni cu putință, tatuaje, rași în cap, chestii cu fermoare multe. Toate ”țoalele” erau negre, nicio culoare, nicio nuanță. Pentru o secundă am zis c-am intrat într-o sectă. Și o scumpete de te doare. Dar cu tricouri mișto.”

… hmm … tatuaje, rasi in cap, fermuare multe, haine negre … fara culoare … secta … intelegeti ideea ? ? hai ca nu e greu ! E vorba de teribilismul, REPET, TERIBILISMUL de a fi altfel cu disperare. In caz ca tot nu va prindeti, notati si astea dupa treaba cu decorul, si haideti sa continuam.

“Eram speriat că de acolo se iau pantalonii aceia cu gleznișoara la vedere. Ăia de ți se ițește firicelul de păr și când sunt -20 de grade afară. Ei, bine, nu. De acolo se iau ceilalți. Ăia cu turul până la pământ, de trebuie să-ți cauți fundul prin ei. I-am luat o pereche cu cădere medie. Pentru cei cu adâncime mare i-am spus să aștepte încă 60 de ani ca să aibă ce să-i atârne în golul ăla.”

Mno bun! Acum probabil ati inteles ideea. Copilu a venit undeva unde stia ca isi gaseste “nadragi” deaia cu turul pana la pamant care par cacati peneintot timpu si umbla cracanati asa PE BAROSANEALA daca stiti ce spun! Asadar ajungem tot la atitudine.

Ei bine, acesti copii sunt exact aia care ii veti vedea cantandu-va “Da, mama! Sunt beata! Da tu nu comenta ca asa ai fost si tu candva!” si care vor veni drogati acasa sau cu alte orientari sexuale si va vor spune ca voi nu stiti cum e lumea acum, ca e col si ca trebuie sa fii OPEN MINDED sa intelegi ca drogurile si tatuajele sunt un MUST si sunt cool si bune, si ca voi sunteti niste expirati prosti si comunisti ca nu stiti asta!

Va suna cunoscut ? Ei bine in anii urmatori va va suna din ce in ce mai cunoscut fiindca tinerii frumosi si liberi sub ignoranta si superficialitatea parintilor vor avea grija sa va arate cat sunt ei de rebeli, bengosi, darkness si otraviti de venin (parca asa suna cretinimele alea poste de noua generatie in poze artistice pe facebook,instagram si alte retele sociale unde isi prezinta ei/ele “stilul de viata”)!

Fi-mi-ar scarba! “Va pup jos!” Uite ca am incheiat apoteotic si contextual!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile