Smarter_way_USA

#fărănumăr: 20.000 RON oferiți prin OUG fiecarei gospodării din satele Moldovei

19/04/2019 | Politica | 928 views

Uite asa o sa-i prosteasca pe prosti sa ii voteze si la alegeri opozitia isi va lua o mare m**e fiind imprastiata in 647274 partide care mai decare cu aere de cult in cap sau papa de la Roma dar nici macar unu din opozitie nu e in state sa inteleaga ca “cu talharii lupti ca talharii, cu samuraii lupti ca samuraii”.

“Liviu Dragnea, a declarat vineri la Botoșani că Guvernul va aproba ”cât de curând”, prin OUG, un program de sprijin punctual pentru nord-estul țării prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural.”

O sa spuneti ca oricum zona Moldovei era PSD-ista! Ei bine, PSD-ul, spre deosebire de opozitie, S-AU ASIGURAT ca zona Moldovei RAMANE PSD-ista ! Intelegeti voi ?

Evident banii vor fi dati pentru a prosti pe prosti ca le vor merge mai bine, le vor da niste bani din portofelul aproape gol al statului dupa care , cand se vor termina alegerile va incepe mulsul si luatul banilor inapoi de la prosti! Ca prostu e prost si prost ramane deci usor de manipulat.

Politica se face la nivel de masa, nu la nivel de om! Cine crede ca omul are vreo importanta mai mare decat cea de votant, se inseala amarnic !

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile