Smarter_way_USA

No bun! Donații de peste 800 de milioane de euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame! Pentru spitale, nimic ?

16/04/2019 | Cre($)tinism | 1,463 views

La Paris, la mai puțin de 24 de ore de la izbucnirea incendiului, familia Pinault, una dintre cele mai bogate din Franța, a anunțat că donează 100 milioane euro pentru refacerea catedralei.

„În fața unei astfel de tragedii, toată lumea dorește să reînvie această bijuterie a patrimoniului nostru cât mai repede posibil”, a mai spus François-Henri Pinault. sursa: PauzaDeStiri.ro

Cum sa nu-ti fie scarba cand citesti atata ipocrizie si falsitate infecta ? Cand au fost protestele in Franta patronul brandurilor Gucci, Yves Saint Laurent si Alexander McQueen n-a avut absolut nimic de spus … acum la prieteni imaginari si chestii de falsitate precum o donatie facuta cu toata presa de fata, repede s-au gasit bani, desi cam putini la o avere de 30 MILIARDE de dolari pe care ii are saracu!

“Una dintre cele mai bogate familii din Franța a răspuns prompt cererilor președintelui Macron.” sursa: PauzaDeStiri.ro

Hmm … oare sa fi avut omu ceva nasoale de rezolvat si a fost “obligat” sa doneze suma aia pentru catedrala (care sa fi ars INTENTIONAT) ca sa se achite de una alta ? Eh … iar exagerez … sau nu ? :)

In fine! Va puteti potoli acum cu ipocrizia! Pentru prieteni imaginari, biserici si catedrale, vesnic se vor gasi bani! Cu spitalele stam mai prost, dar astea sunt neimportante! Loc de batut cruci si facut poze sa avem!

LATER EDIT: De asemenea, grupul de lux LVMH şi familia Arnault au anunţat marţi o donaţie de 200 de milioane de euro pentru fondul dedicat reconstrucţiei catedralei Notre-Dame, după incendiul gigantic care a devastat-o luni.

“Familia Arnault şi grupul LVMH, în semn de solidaritate cu această tragedie naţională, se asociază reconstrucţiei acestei catedrale extraordinare, simbol al Franţei, al patrimoniului său şi al unităţii sale”, se precizează într-un comunicat.

Sa fie primit! Avem nevoie de locuri de batut cruci la prieteni imaginari!

LATER EDIT: … 800 milioane de euro stransi pana azi la ora 20:48 …

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile