Smarter_way_USA

Primăria Capitalei are peste 45.000 de angajați, în timp ce întreaga Uniune Europeană are 43.000

03/04/2019 | Politica | 1,027 views

Primăria Capitalei are peste 45.000 de angajați, în timp ce Uniunea Europeană numără în prezent aproximativ 43.000 de angajați, evidențiază Sorin Ioniță, președintele ExpertForum” Sursa: PauzaDeStiri.ro

Ati inteles, da ? Primaria Bucuresti 45.000 de angajati vs INTREAGA UNIUNE EUROPEANA are 43.000! Cu diferență notabilă că unii servesc 3 milioane de oameni, iar alții 500 de milioane.

Asta asa #casastiti cum isi strang voturile PSD-ul in timp ce “opozitia” o arde culta in cap ca ei (unii) sunt destepti nu prosti ca PSD-istii, in conditiile in care ei sunt mult mai prosti ca PSD-istii fiindca sunt IMPRASTIATI (adica voteaza cu 38373 partide in loc sa fie uniti si sa voteze cu un partid care sa inlature PSD-ul de la putere dupa care mai incolo vedem noi cum salubrizam sistemul polotic!)

Da’ nu-i stresss! #rezistentii sunt perseverenti cu plimbari degeaba cu copiii in brate ca la DisneyLand la proteste crezand in capul lor ca schimba ceva.

PS: Nu e prost cine cere (in cazul de fataFirea/PSD) ci cel ce da (in cazul de fata, noi, romanii, care permitem chestiile astea).

Unde nu e, nici Dumnezo nu cere!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile