Smarter_way_USA

Raspunsul UiPath referitor la criticile donației de 1.000.000 de euro pentru Catedrala Notre Dame ?

17/04/2019 | Diverse | 907 views

A venit si raspunsul romanilor de la UiPath referitor la donatia de 1 milion de euro pentru Catedrala Notre Dame.

Au inceput cu partea de PR: “Până de curând, UiPath a făcut investiţii importante în iniţiative de educaţie prin intermediul UiPath Academy şi Academic Alliance, cel mai recent program prin care am extins colaborarea cu şcoli şi universităţi din întreaga lume. Independent de aceste proiecte, UiPath şi-a asumat încă din 2018 misiunea de a susţine pe termen lung copiii care se află în risc de sărăcie, din România şi India.”

Citeste si: Unicornul românesc UiPath intră în hora mulsului de imagine și donează 1 milion de euro pentru Catedrala Notre Dame din Paris

Dupa care au plasat pastila: “Prin intermediul Fundaţiei UiPath, o organizaţie non-profit fondată de UiPath România, compania va susţine copiii din comunităţile sărace din România şi India să aibă un viitor mai bun prin acces la educaţie de calitate, cu sprijinul tehnologiei. Până în 2025, Fundaţia îşi propune să transforme viaţa a 500.000 de euro.”

Pe sistemu: La prieteni imaginari, istorie, arta, fake-uiala dam DIRECT 1.000.000 de euro, iar la saracii si educatia din Romania si India, pana in 2025 (doua mii douazeci si cinci) dam vreo 500.000 … ca dor’ un’e grăbim asa ? Le luam dupa prioritati !

Ma intreb, daca e vorba de Romania (vreo 18 mil de locuitori) si India (cam 1 miliard si vreo 300 milioane) din aia 500.000 de amarati de euro (suma mare pentru marketing si fix p**a nominal pentru fiecare om in parte) cam ce suma ar revenii Romaniei … si … cam cat 50 de bani ar veni pentru fiecare sarac … eh … lasa asa, detalii! Marketingu in schimb e foarte bun!

Deci ramane cum am stabilit ! :) Business is business … restul e CanCan! ?

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile