Smarter_way_USA

Blugi găuriți la cur DEJA la vânzare prin mall-uri! Sexy, într-adevăr, dar oare ASUMAT de către purtătoare ?

05/04/2019 | Lume nebuna | 2,229 views

Suntem obișnuiți să vedem îmbrăcăminte ciudată pe modelele de pe podiumurile marilor case de modă, iar reacția noastră cea mai comună este, de obicei, “Moda, n-ai ce să faci!”

Cu toate acestea eu sunt curios cati dintre voi sunteti constienti si MAI ALES cate dintre voi sunteti consitiente ca moimele (maimute, conform DEX) transpirate la cur (ma rog, probabil aerisite in cazul asta) si nesterse la gura care vor purta astfel de blugi, sunt foaaarte predispuse la violuri si ca probabil e si foarte necesar si chiar SPER pentru binele lor sa aiba parte de asa ceva!

Vad ca si eMAG au inceput sa vanda blugi rupti, din ce in ce mai rupti … deci trendul e clar ! E doar o chestiune de timp pana vom ajunge sa le vedem si găuăzu’ pe strada (exprimarea plastica e intentionata si foarte adaptata contextului)

Dragi parinti, daca va veti vedea odraslele imbracate cu asa ceva sa stiti din start ca va meritati soarta! Adica daca o Loredana Chivu va trebuie sa cresteti, de o Loredama Chivu veti avea parte.

Dragi maimute care va veti imbraca cu asa ceva, sa stiti ca e democratie, aveti tot dreptul sa faceti asta dar trebuie sa stiti ca ORICE lucru de pe lunea asta trebhie sa fie ASUMAT, intelegeti voi ? Asadar daca veti purta asa ceva si veti fi fluierate pe strada, sau ma rog, in cazul meu tratatr ca pe niste zdrente, daca veti reactiona corespunzator si asumat aveti tot respectul nostru si poate va si futem. INSA daca aveti TUPEUL JEGOS sa o ardeti curve-virgine adica a zane sensibile si neprihanite sau oripilate de fluieraturi sau alte chestii “dragute” sau mai putin dragute de care probabil veti avea parte de la tot felul de oameni, SA VA ASUMATI! Ok ? Si toata lunea va fi fericita. Altfel va meritati soarta si cei mai rau pe lunea asta!

Cât de departe merg aceste tendințe? Ei bine, blugi decupați în zona posteriorului, pungi pe post de fustă sau blugi cu petice din carne crudă.

PS: Sa nu care cumva sa se.trezeasca vreo zdreanta ipocrita sa imi vorbeasca mie de open-minded si de modern si de moda sau sa ma intreba care e problema ca fiecare se imbrava cum vrea (fi-mi-ar scarba) sau ca barbatii ar trebui sa aprecieze croiul blugilor, culoarea si modelul si sa nu se gandeasca la prostii fiindca chiar ca nu halesc ipocrizii deastea si va ia mama dracu!

PS2: Ce v-am spus mai sus e foarte democratic, foarte modern, foarte open-minded dar mai ALES foarte realist si adaptat vremurilor noastre.

PS3: Ce v-am scris mai sus nu e o parere care sa fie discutata, pentru ca nici macar nu e pengru ca asa vreau eu! Din partea mea imbracati-va cu o frunza si atat ca Eva si sa va bati si un stegulet in cur … ca n-am absolut nici o treaba cu voi, dar REALITATEA e AXIOMA ca la matematica, adica nu are nevoie de demonstratie, asadar va repet, fi-ti ASUMATE!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile