Smarter_way_USA

Unicornul românesc UiPath intră în hora mulsului de imagine și donează 1 milion de euro pentru Catedrala Notre Dame din Paris

17/04/2019 | Diverse | 979 views

UiPath, unicorn-ul romanesc in Inteligenta Artificiala ce a ajuns la o evaluare de peste 3 miliarde de dolari, a luat decizia sa doneze 1 milion de euro pentru Catedrala Notre Dame!

Ei bine in acest caz as avea cateva chestii de mentionat, fiindca e vorba de, ATI GHICIT, de inteligenta de-a dreptu artificiala! :)

Catedrala in acest moment este un fel de vaca de muls pentru marketing. A devenit un fel de curva planetei pe care toti vor s-o mulga #elegant pentru a castiga awarness si capital de imagine.

Daniel Dines, CEO-ul UiPath, din cate am inteles a declarat ca face aceasta donatie pentru a multumi Frantei si pentru a da inapoi din ceea ce a primit de la aceasta tara. Mda … foarte dragut … sau nu … Dar e BUSINESS! Iar in business scopul scuza mijloacele.

Ce sa zic … in zilele urmatoare probabil catedrala va fi mulsa de vreo 2-3 miliarde de dolari, mai mult decat a fi nevoie pentru restaurarea ei, dar ce mai conteaza banu cand dai pentru prieteni imaginari si blițuri in presa ?

Mai mult de atat, ce poate fi mai corect, corespunzator, manelistic si aferent, decat sa o arzi cu prieteni imaginari, cu istorie, cu arta si sa mai iti si faci un pic de branding cu presa si blitzuri ?

Ca tot se apropie Pastele … sa nu spuneti ca nu v-am dat idei bune de AWARNESS pentru Noaptea De Inviere! La Paris cu voi! Si nu uitati de poze si live-uri din coteț! Oilor!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile