Smarter_way_USA

Persoanele care, de 2 săptămâni, împart prin Cluj fluturașii falși cu însemnele USR-PLUS, au fost surprinse în flagrant

25/04/2019 | Lume nebuna, Politica | 5,327 views

Ia uitati cu ce se ocupa gunoaiele si scursurile politice din Cluj Napoca, si probabil din toata tara. Scursura din video e prinsa in flagrant, la impartit fluturasi falsi ca sa denigreze un alt partid (in cazul de fata USR-PLUS, dar probabil au si alte scursuri pe teren care impart fluturasi falsi de la alte partide).

EVIDENT in momentul in care este prins, știuletele s-a cacat pe el si o ia la fuga, ca asa e invatat probabil de acasa sa fie obedient la partid si sa faca tot ce tre facut ca sa fie treaba buna si sa primeasca si el de-o pita calda si vreo 2 eugenii. Ganditi-va acum ca genu asta de scursuri cand ajung mai mari, coruptia si obedienta la comunism devinde o joaca de copii.

Cam la genu asta de atitudine si caracter INFECT si INSALUBRU ma refer eu cand vorbesc despre PSD-ism (ca si caracter ma refer, nu la partid, ca partidu e doar un nume pe cale de disparitie), trasarura pe care o gasim se pare si in celelalte partide (TNL, PNL si chiar si in USRL-PLUS daca ne uitam cu atentie)!!! Asta asa ca sa intelegeti si voi cu ce fel de oameni ne impartim acelasi aer, oameni care nasc pui vii si merg la vot ?

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile