Smarter_way_USA

Anul 2013 !!! Momentul în care a început (pentru mine) umilința PSD-istă cu Liviu Dragnea! Se va încheia oare azi ? #yeslavot

26/05/2019 | Cre($)tinism, Politica | 872 views

Azi mi-am adus aminte de un articol pe care l-am scris in 2013, REPET, in anul 2013 (important de retinut), cand am inceput sa imi dau seama ca se va alege praful si pulberea de tara asta datorita faptului ca oamenilor le place sa fie mintiti frumos, si nu se uita la CE ANUME li se spune ci doar la CUM ANUME li se spune ceva.

Va las doar acest paragraf scris de mine in acel articol din 2013:

Cre($)tinul Liviu Dragnea declara: “Nu sunt de acord cu impozitarea Bisericii. Cum vă permiteți să spuneti că biserica face afaceri cu statul ?” … poftim … la ce te poti astepta de la o tara condusa de forme de viata ca si asta ? Cum este posibil sa avem in politica astfel de IPOCRITI ? Cum CRISTOS sa ai incredere in astfel de oameni ? Va meritati soarta oameni buni si o sa v-o traga astia cand va e lumea mai draga!

Probabil va intrebati ce m-a apucat atunci si de ce am tras concluzia respectiva atunci. Este foarte simplu. Ipocrizia este capul tuturor rautatilor si prostiilor si cretinimelor de pe acest pamant. E intentionata si are ca scop prostitul prostilor! E atat de simplu!

Aici gasiti articolul integral scris de mine in 2013:

Romania, tara cu peste 18.000 de biserici si doar 4.000 de scoli. Oare ne meritam soarta ?

Cum as fi raspuns eu in locul infectului ?

Daca as fi fost EU intrebat despre afacerile bisericii cu statul as fi raspuns astfel: “Romania este o tara crestina in este 80% din populatie, asadar, este absolut normal ca statul sa ajute si sa sustina financiar bisericile pentru ca crestinii sa poata sa mearga linistiti sa se roage!”

Ei bine, declaratia asta, pate nu era la fel de populista, dar era una la care nu ai ce sa imi comentezi, sau sa ma judeci pentru ca e pura realitate !!! In schimb, scursura, a ales sa ne dea TUTUROR celor ce avem minim 2 neuroni in cap, o flegma in ochi si sa ne certe ca cum ne permitem sa spunem ca biserica face afaceri cu statul ! Daca nici acum nu intelegeti la ce ma refer, spera sa se aleaga prafu in continuare de voi, si poate dupa veti intelege la ce ma refer ! Cu toata dragostea !

De ati stii ce mui mi-am luat eu in acea zi din cauza la ce am scris, cum imi spunea mie lumea ca etichetez oamenii prea usor ca prevad nasoale daca observ ipocrizie … O DOAMNE cate mui mi-am mai luat pe facebook in acea zi !

Au trecut vreo 6 ani de atunci !!! Timp in care pe zi ce trece IPOCRITUL INFECT, Liviu Dragnea ne-a dat dovei de ipocrizie in fiecare zi, timp in care pulimea sau prostimea (cum vreti voi sa ii spuneti) a fost impresionata de modul lui de a prosti pe prosti, toata prostimea umana l-u apreciat si l-au ridicat in slavi pentru motivul ca ‘stie’ sa vorbeasca, timp in care, alegeri dupa alegeri eu a trebuit sa imi asum muile si umilinta vazand ca prstimea (adica majoritatea dintre cei ce au mers la vot si nu numai) au ales sa voteze acest infect insalubru.

Astazi, 26 mai 2019, in ziua alegerilor europarlamentare, am din nou speranta ca umilinta se va opri aici iar prostimea prostita de CUM li se vorbeste si nu de CE ANUME li se vorbeste, va merge la vot si va vota o schimbare, si poate, candva, intr-o zi, sa ajung si eu sa respir aer fara ipocrizie pe fata oamenilor si mai ales a politicienilor care ne conduc tara !

Votati oameni integrii si cu coloana verticala! Nu votati vorbe fiindca doar cu vorbe si cu mui veti ramane!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile