Smarter_way_USA

„Așa a zis bunica!”: Clipul cu peste 2 milioane de vizualizari în mai puțin de 24h care îngroapă PSD-ul!

01/05/2019 | Politica | 6,342 views

Celebrul vlogger din Cluj-Napoca, Mircea Bravo, a realizat un clip, prin care ii indeamna pe romani sa iasa la vot in 26 mai, care a devenit fenomen in mediul online. In mai putin de 24 de ore, clipul a inregistrat peste 2 milioane de vizualizari.

In clipul denumit ”Asa a zis bunica”, Mircea Bravo interpreteaza un tanar care ii solicita bunicii sale, o femeie cu puternic accent ardelenesc, bani ca sa isi duca prietena la Paris. Cand bunica afla ca nepotul vrea sa lipseasca din tara tocmai in ziua in care au loc alegerile europarlamentare, ea se revolta si ii spune cum ”noi n-am avut de ales”.

Clipul a inregistrat peste 2 milioane de vizualizari si peste 87.000 de share-uri in mai putin de 24 de ore. Numerosi internauti l-au laudat pe Mircea Bravo pentru aceasta realizare.

„De departe, asta este cel mai bun clip pe care l-am vazut in ultimii ani. Cu umor, cu inteligenta, creativitate si fior pe sira spinarii. Bunica este o lectie de viata. Asa facem, cum o zis bunica”, i-a trasmis un roman lui Mircea Bravo.

Intr-o reactie la un alt comentariu, Mircea Bravo a lasat de inteles ca nici el nu inghite deloc PSD.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile