Smarter_way_USA

Despre investiții la bursă și economisire – La bursă nu te joci, la bursă investești și deții! (VIDEO)

11/05/2019 | Bursa & Investitii | 1,568 views

Pe sistemul, am vrut sa iasa un articol luuung pe blog insa a iesit in final un video, am sa las video-ul asta aici pentru toti cei ce se gandesc sa inceapa sa investeasca la bursa si chiar si pentru cei ce deja investesc la bursa.

Ceea ce ii atrage pe tinerii dornici de succes, in ceea ce priveste bursa si investirea banilor la bursa, sunt banii rapizi si un castig usor. Insa, exista multe frane pe care, daca nu reusiti sa le evitati, participarea la bursa poate fi foarte scurta.

Fiindca mi se pare extrem de obositor uneori sa repet ca pe o poezie ceea ce va spun in acest video, am sa va rog ca, in cazul in care vi se pare relevant si daca v-am ajutat cu ceva, sa distribuiti acest video mai departe si sa ajutati si pe altii sa investeasca si sa gandeasca la fel ca un investitor fiindca fara o educatie si fara o disciplina financiara sanatoasa, cu siguranta le va fi mult mai greu sa aiba succes intr-un astfel de domeniu.

PS: E primul video, facut spontan si ne-editat. Precizez asta ca sa va concentrati pe ceea ce spun si nu pe detalii de genu calitatea videoului sau balbe de-ale mele sau alte prostii de genu.

Învățați să investiți la bursă! La bursă nu te joci, la bursă investești și deții!

Cum ar fi să te trezești dimineața și să faci orice vrei tu să faci, fără să fii nevoit să mergi la muncă sau să ai alte constrângeri?

DA! Ai citit bine. E posibil. Și realizabil :) Se numește independență financiară! Îți voi prezenta în cursul Totul despre banii care fac bani. Schimbă jocul! 8 pași necesari pentru a cunoaște tot ce ai nevoie să știi ca să ajungi acolo.

După achiziționarea cursului, ți se va crea automat un cont pe platformă pentru a accesa materialul. Pentru cursul video, îți vei putea monitoriza progresul și vei avea o secțiune de comentarii pentru fiecare capitol sau subcapitol.

Poti comanda cursul de aici: “Primul.Milion: Libertate pe bune!”

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile