Smarter_way_USA

Evident că voi merge la vot pe 26 mai, ÎNSĂ voi vota o schimbare realistă, nu idealistă!

22/05/2019 | Politica | 2,507 views

Tocmai am fost sunat la telefon de catre cei de la USR-PLUS pentru un sondaj legat de alegerile din 26 mai … Mai pe scurt voiau sa se asigure ca votez cu ei. Bun asa … haideti sa va spun parerea mea si cum voi proceda la alegeri si pe cine voi alege sa votez.

Am fost intrebat cu cine votez, am spus ca EXISTA o sansa sa votez USR-PLUS (detaliez mai jos de ce nu sunt INCA sigur) dar asta daca vor fi principalii competitori ai PSD-ului si daca imi vor demonstra pana la alegeri ca stiu ce inseamna sa lupte cu un partid ticalos precum PSD, altfel cu siguranta voi vota PNL pentru ca NU vreau sa-mi bat joc de votul meu sa fiu idealist si sa visez la cai verzi pe pereti crezand ca la USR-PLUS e numa lapte si miere, pusi toti de Dumnezo acolo si sa ma trezesc ca tinerii frumosi si liberi nici macar nu se duc la vot dar ei o ard USR-isti si PLUS-isti ca sa fie trendy pe facebook cum am observat si la precedentele alegeri.

PS: Nu neg si nu vreau sa nu recunosc ca de felul meu de cand ma stiu am fost liberal si ca am incredere ca PNL-ul poate ajunge un partid bun daca se mai salubrizeaza, lucru pe care in ultimii ani a tot facut-o si a inceput sa aiba oameni faini si competenti pe acolo. la fel si USR-PLUS daca ar face o fuziune (nu doar alianta pentru europarlamentare) ar putea avea niste sanse sa ajunga ceva serios pentru Romania.

Ceea ce m-a distrat maxim e ca doamna ce m-a sunat de la USR-PLUS mi-a spus ca in nu stiu ce sondaj a lui peste-prajit, USR-PLUS e la diferenta de doar 1 procent de PSD :)))))))) moment in carem-am stricat de ras si am trimis-o la gara cu optimismu ei cu tot!

Ce nu imi place la USR-PLUS e ca au acelasi CRETINISM si anume ca in loc sa se concentreze pe inlaturarea PSD-ului, si sa ne demonstreze ca au coiaiele necesare si competentele necesare (mai ales coaiele, fiindca lupta cu ticalosi) sa inlature PSD-ul de la putere, ei pierd vremea si se concentreza, cel putin in Cluj Napoca, sa il dea jos pe Emil Boc, ceea ce e un CRETINISM ABSOLUT, practic isi dau singuri in cap fiindca Emil Boc face treaba buna la Cluj si se clujenii il respecta.

Cine va fi acel partid cu care voi vota ? Sper sa fie PNL sau USR-PLUS si sincer mi-ar place sa vad niste fuziuni intre partide in perioada urmatoare. Prea multe partide sunt in Romania, iar unde e cotet si imprastiala castiga doar cei uniti, si dupa cum vedeti PSD-ul la capitolul asta nu prea are probleme, deasta a ajuns unde a ajuns.

In aceasta poza de mai jos va arat (prin imagini) care va fi rezultatul alegerilor daca creste prezenta la vot:

Prezenta la vot daca va fi de sub 35% sunt absolut convins ca PSD-ul va fi castigator! Cu cat va creste prezenta la vot, cu atat scad sansele ca PSD-ul sa castige aceste alegeri. Cine va castiga daca creste prezenta la vot ? Ei bine asta depinde de cat de COOL vor fi alegerile si cum se va promova mersul la vot! INSA, nu trebuie sa uitam MARIMEA partidelor, iar in opozitie PNL-ul cam are un mare avantaj.

Nu uitati ca PSD inseamna si ALDE+ProRomania (cei carora le este rusine sa spuna ca voteaza PSD) si putem adauga si UDMR si probabil vor mai fi care se vor alia cu ei in caz ca li se vor face o oferta de nerefuzat. Toate impreuna inseamna foarte multe voturi. USR-PLUS daca nu se vor alia cu alte partide vor avea dificutati mari la alegeri. Alianta e una cu potential insa mai au mult de tras pana sa ajunga atat din punct de vedere al numarului de votanti cat si din punct de vedere al competentelor sa conduca o tara.

Romanii daca nu e ceva COOL nu se baga! Ipocrizia si modul de a trai ‘in rand cu lumea’ e lait-motivul existentei romanilor! Romanii nu merg la vot fiindca considera ca e chiar important sa mearga la vot! Sunteti naivi daca credeti asta!

STATISTIC vorbind, romanii merg la vot fiindca e cool, fiindca ASA SE FACE (la unii), daca au membrii de partid in familie, daca au prieteni care se duc si vor sa mearga cu ei sa stea la povesti intre timp, sau daca patesc ceva nasoala in viata si incep sa caute vinovati pentru acel lucru, si cel mai usor e sa dai vina pe politica si atunci vrei sa schimbi pe cei de la putere, lucru care nu ar fi rau daca decizia de a alege pe cine sa voteze ar fi una gandita bine si nu luata din auzite sau cine a dat primu galeata, punga de faina, uleiul si punga de zahar.

Am spus, o repet si o voi repeta de cate ori va fi nevoie, VOTUL trebuie sa ti-l respecti si daca tot il dai trebuie sa te asiguri ca schimbi ceva cu el.

Cand vrei sa scapi de cel mai mare partid la putere, trebuie sa te aliezi cu primul in masura sa inlature acel partid. Dupa care vedem noi ce facem mai departe. Si, cu tot respectul, REALISTIC vorbind, PNL-ul il vad momentan cel mai in masura sa castige alegerile, chiar daca mi-as dori ca si cei de la USR-PLUS sa creasca.

Daca prezenta la vot creste eu cred ca PSD-ul va pierde iar castigatorul va fi acel partid care va lucra cel mai bine la marketing si promovare (prin toate canalele de promovare online si offline). Acel partid care va face mersul la vot sa fie cool, acel partid va castiga alegerile!

Asadar, in data de 26 mai voi merge la vot si voi vota cu principalul competitor al PSD-ului. Vreau sa ma asigur ca votul meu va conta si ca va avea un rost, nu doar sa stiu ca am votat o schimbare chiar daca nu e realista. Cine va fi acel partid? Ramane de vazut pana in ultima secunda cand voi ajunge cu stampila in mana!

Numa bine, rau la nime!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile